Ze zeggen regelmatig dat mannen van Mars komen en vrouwen van Venus. De verschillen zijn enorm, waardoor het soms een grote uitdaging kan zijn om met iemand van het andere geslacht te dealen. Zo zijn de meningen ook vaak verdeeld over hoe er gecommuniceerd wordt in een relatie. Vaak spreken vrouwen niet uit wat ze zouden willen. Mannen vinden dit onwijs vervelend, maar doen dit eigenlijk zelf ook. Dit zijn dingen die mannen in een relatie willen, maar vaak niet uitspreken.

Dingen die mannen in een relatie willen maar vaak niet uitspreken

Ja meiden, ook mannen laten niet altijd het achterste van hun tong zien. Dat is onhandig, want juist communicatie is zo belangrijk in een relatie. Dat geldt net zo goed voor de mannen onder ons, want het is toch fijn om te weten wat jouw partner in jullie relatie zou willen. Gelukkig hebben wij enige mannenkennis en weten wij precies wat ze willen – en dus niet uitspreken.

dingen die mannen in een relatie
Bron: Pinterest

1. Persoonlijke gesprekken blijven privé

Als mannen zich dan eindelijk uitspreken, verwachten ze eigenlijk ook dat je dit voor je houdt. Met andere woorden: schreeuw het niet van de daken tijdens een avondje met je vriendinnen. Mannen vinden het lastig om zich kwetsbaar op te stellen dus het ze moeten al een behoorlijke drempel over om dit te doen. Ze zijn er dan ook nogal onzeker over en willen liever dat het gesprek tussen jullie blijft. Toch zullen ze dit nooit uitspreken naar jou.

2. Ze willen gewaardeerd worden

En natuurlijk ook gerespecteerd worden. Mannen vinden het fijn om af en toe een beetje bevestiging te krijgen vanuit jou. Vergeet dan ook niet regelmatig uit te spreken dat je blij bent met je lover, want dat zal hem goed doen.

3. Ze zijn ook op zoek naar intimiteit

En dan écht niet alleen maar in de vorm van een goede vrijpartij. Mannen vinden het stiekem heerlijk om met jou te knuffelen, maar hij komt er niet zo snel voor uit. Hou je dus zeker niet in en blijf lekker knuffelen. Als hij er geen zin meer in heeft, zegt hij dit waarschijnlijk ook wel.

dingen die mannen in een relatie
Bron: Pinterest

4. Ze vinden het fijn om een complimentje te krijgen

Ook mannen hebben genoeg om onzeker over te zijn en dus kunnen ze het eigenlijk wel waarderen als jij zo nu en dan een complimentje geeft. Voornamelijk bij de echte onzekerheden vinden mannen het prettig om een beetje bevestiging te krijgen.