Stress: je hebt op het laatste moment een date of een belangrijke gebeurtenis. Je wil er natuurlijk top fit uitzien, maar je kunt niet zó snel acht uur slaap pakken. Wij hebben daarom 5 tips op een rijtje gezet zodat je er binnen 24 uur alsnog beter uit gaat zien.

beter uitzien
Bron: Gossip Girl

1. Sta vroeg op en ga sporten

Of je nou ’s ochtends een rondje in de wijk gaat hardlopen of om zeven uur staat te squatten in de sportschool, ’s ochtends bewegen is goed. Goed voor je lichaam, maar ook zeker voor je humeur. Je zult je stukken fitter voelen dan normaal.

2. Draag kleuren die je een frisse uitstraling geven

De kleding die je draagt, bepaalt je hele uitstraling. Logisch. Voel jij je shitty, maar moet jij je toch op één of een andere manier herpakken? Draag dan frisse en vrolijke kleuren. Vermijd donkere en sombere tinten en kies voor vrolijke en frisse kleuren. Een felroze broek of die knalgroene tas die je outfit afmaakt. Een simpele spijkerbroek, maar wel met een felrode trui. Speel met kleuren én match je kleding vooral NIET met je humeur.

3. Ren naar de kapper

We hebben niet allemaal die luxe om spontaan naar de kapper te gaan, daarom kan je ook zelf de schaar in huis halen. We adviseren je om je haren niet al te kort te knippen, maar de puntjes kun je zelf écht wel. Misschien zelfs hele zachte laagjes. Stijl het alsof je bij de kapper zit én ta-da! Nu kun je fris en fruitig de deur uit lopen zonder een cent betaald te hebben.

4.Gebruik een hydraterende crème

Een uitgedroogde huid zorgt voor een onverzorgde en vermoeide look. Dat is iets wat we nu willen voorkomen. Door ’s avonds voor het slapen gaan je gezicht in te smeren met een hydraterende crème, zul je de volgende dag er tien keer beter uitzien dan normaal.

5. Make-up doet wonderen

Of je al dagelijks make-up draagt of juist nooit: om zo snel mogelijk ‘knapper’ te worden is make-up iets wat je zou kunnen overwegen. Je hoeft niet een hele plamuurlaag op je gezicht te smeren, maar iets van blush voor wat kleur én wat mascara voor een opener blik kan heel wat verschil maken.