Heb jij gisteravond ook weer zo zitten genieten van film Dirty Dancing? Het blijft leuk om lekker weg te zwijmelen met Baby en Johnny. Dit jaar is de film precies 30 jaar geleden opgenomen. Het ultieme Amerikaanse vakantie resort met al die heerlijke foute activiteiten, bestaat nog steeds. Ter ere van het jubileum organiseren ze deze zomer ‘Dirty Dancing’ thema weekenden.

dirty-dancing-scene-FEMFEM

Foto via: tbrnews

Kellerman’s Resort

Het Kellerman’s resort in upstate New York, bestaat niet echt. Het resort waar de film is opgenomen heet Mountain Lake Lodge en ligt in Pembroke, Virginia aan de voet van de Blue Ridge Mountains. Het resort is gebouwd in de jaren 30 en heeft een echte landelijke feel met zijn stenen cabines midden in het bos. Het is omgeven door prachtige natuur en is gelegen aan een enorm meer. Ja, dat is het meer waar de lift werd geoefend. Dat kunnen jij en je lief dus ook gaan proberen, zeker een uitdaging tijdens jullie vakantie.

Dirty-Dancing-Resort-FEMFEM

Foto via: getawayforgrownups

Time of your life

Deze zomer organiseren ze een aantal ‘Dirty Dancing’ thema weekenden ter ere van het 30-jarige jubileum van de film. Je kunt er tijdens de weekenden danslessen volgen, je krijgt een rondleiding van alle bekende plekken uit de film en er is natuurlijk een film avond. Als je een echte fan bent kun je zelfs in het huisje verblijven waar Baby en Johnny hun romance beleefden. Ze beloven je ‘the time of your life’. Wij geloven het.

Hier lees je nog meer film tips