Een Disney film én Tim Burton: als je het wil hebben over een match made in heaven is dit het wel. Het nieuwste project van de befaamde filmregisseur heeft alles te maken met een gouwe ouwe van Disney want vanaf 2019 kunnen we genieten van de nieuwste remake van Dumbo.

De originele film over de olifant Dumbo wat in 1941 uitkwam heeft een make-over gehad en ook nog eens een aantal grote Hollywood namen erbij gekregen. We noemen een Colin Farrell, een Eva Green en de Danny DeVito als eigenaar van het circus.

Het verhaal

Een voormalige circusster (Farrell) keert terug uit de oorlog. Circus eigenaar roept hem dan op om te zorgen dat een pasgeboren olifant met oversized oren maar zodra de kinderen van de circusster ontdekken dat de kleine olifant, Dumbo, kan vliegen, worden ze overtuigd om ervoor te zorgen dat deze bijzondere olifant een ster gaat worden.

Bekijk de trailer hier:

Ergens in 2019 zal de film eindelijk te zien zijn in de bioscoop en eerlijk, het is helemaal veroorloofd om zelfs zonder kleine kinderen richting de bios te gaan om dit te zien. Lekker nostalgisch.

Lees ook: dit is de nieuwste film van Charlie Hunnam.