Disney weet wat scoort. Zo zijn ze al een aantal jaar bezig met remakes van hun klassiekers. Eerst was het Beauty & the Beast wat een moderne makeover kreeg, toen Dumbo en nog op de planning voor van de zomer hebben we Aladdin en The Lion King. But that’s not all. Wederom hebben ze besloten een animatiefilm opnieuw uit te brengen en kunnen we een remake verwachten van de klassieker uit 1955: Lady and the Tramp (oftewel: Lady en de Vagebond).

disney klassieker FEM FEM

Lady and the Tramp

Na het succes van een aantal live-action remakes van Disney staat er weer een animatiefilm op de planning en de eerste beeld hiervan is al online verschenen. Toch zal het wel net even iets anders zijn dan wat we tot nu toe allemaal in de bioscoop hebben gezien want verschillende bronnen hebben aangegeven dat het enkel op de streamingdienst van Disney+ te zien zal zijn. Ook is het nog niet duidelijk wanneer het online komt maar de eerste foto is in ieder geval wel onthuld!

lady and the tramp FEM FEM

Wat we tot nu toe weten

We weten helaas nog niet precies wanneer we het online kunnen verwachten maar wat we wel al weten is dat ze weer een aantal grote namen uit Hollywood hebben gestrikt voor de stemmen. Zo heeft actrice Tessa Thompson de stem van Lady te pakken en acteur Justin Theroux de stem van de Vagebond. Ook Janelle Monae, Thomas Mann, Kiersey Clemons en Benedict Wong zullen onderdeel zijn van de film.

Kortom, ook hier hebben we weer zin in. Heb je overigens al de nieuwe trailer gezien voor de remake van The Lion King?