Twijfel jij al langer over of je nu wel of niet in je eentje die verre reis moet maken? Koop dat ticket, leer jezelf kennen en ontdek de wereld. Wij leggen je namelijk de voordelen uit van het maken van die grote reis, all by yourself.

Je leert razendsnel nieuwe mensen kennen

Doordat je in principe volledig op je zelf bent aangewezen, is het veel makkelijker om contact te maken met andere mensen. Je hebt niet iemand bij je met wie je je avontuurlijke verhalen deelt. Je zultĀ er daardoor sneller naar opzoek gaan, want iedereen heeft de behoefte om dingen te delen.

alleen reis drie FEMFEM

Je maakt je eigen keuzes en leert jezelf heel goed kennen

Omdat je in een ver land, uit je comfort zone bent, moet je je eigen angsten overwinnen. Zo ontdek je heel goed wat je fijn en minder fijn vindt, wat je goed kunt en wat je eventueel nog zou kunnen leren. Je moet je eigen beslissingen maken en daarbij hoef je geen rekening met de wensen van anderen te houden. Ook hoef je geen compromissen te sluiten over dingen die je wel of niet wilt doen.

Het is goed voor je zelfvertrouwen en je zelfstandigheid

Je leert dingen zelf te doen die je anders misschien aan een ander had overgelaten. Draag die zware backpack de hele reis zelf en zoek zelf de weg naar je bestemming. Overwin obstakels en wordt nog een betere, zelfstandigere, versie van jezelf en realiseer je dat je meer kan dan dat je dacht.

travel header alleeen FEMFEM

Je blijft beter binnen je eigen budget

Doordat je niet met de wensen van een anderĀ rekening hoeft te houden heb je ook volledig zelf in de hand wat je wel of niet uitgeeft. Hierdoor kan je nog makkelijker precies de dingen doen die je wilde doen omdat je er in je budget rekening mee hebt gehouden.