Ja, de maatregelen versoepelen vanaf 1 juni een klein beetje. En de zomer staat voor de deur. Toch betekent dat niet dat we al van de coronacrisis af zijn, helaas. Sterker nog, we blijven voorlopig – indien mogelijk – nog zoveel mogelijk thuiswerken. En begin jij je langzamerhand een beetje te vervelen? Nergens voor nodig! Want wij hebben nu dé perfecte oplossing. Met een beetje creativiteit maak jij elke dag namelijk een stuk leuker.

#doescreatief
Foto via iStock

De oplossing tegen verveling? Elke dag een nieuwe challenge met jezelf aangaan. Na vele dagen aan huis gekluisterd te zitten heb jij waarschijnlijk al flink wat klusjes gedaan in huis en is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Tijd dus om lekker creatief te doen!

Elke dag een nieuwe challenge

Hoewel wij al eerder met een flinke lijst ideeën tegen verveling kwamen, zijn deze ideeën na verloop van tijd natuurlijk wel op. En daar komt #Doescreatief om het hoekje kijken; het platform dat jou oproept om unieke challenges aan te gaan. Door jezelf elke dag opnieuw uit te dagen en een nieuwe challenge, groot of klein, aan te gaan, wordt jouw leven een stuk uitdagender!

Elke dag komt #Doescreatief met een nieuwe challenge die je samen met de mensen waarmee jij in één huis kunt, kan doen. Gewoon, omdat het leuk is en je het soms nodig hebt om een beetje uitgedaagd te blijven. Via social media kun je jouw challenge delen met de hashtag #Doescreatief en wie weet beland je in de Instagram Wall Of Fame van #Doescreatief. Zo spoor je je vriendin misschien ook aan deel te nemen aan één van de challenges.

Voorbeelden van challenges zijn:

  • Wissel een dag van garderobe met jouw huisgenoot
  • Duik in je voorraadkast en kook met ingrediënten die je al hebt liggen
  • Kijk wie er deze week jarig is en verras hem/haar op een originele manier
  • Organiseer een avondje uit bij je thuis (en kleed je ook zo aan)

Meedoen is simpel

Schrijf je hier in op de nieuwsbrief van Doescreatief.nl. Je ontvangt dan elke ochtend een toffe challenge in je mailbox. Of check de Facebook en Instagram kanalen waar je de leuke uitdagingen dagelijks kunt volgen. Deel het resultaat van je challenge op je eigen social kanaal met #doescreatief en @doescreatief en daag vervolgens je collega’s, vrienden, huisgenoten en familie uit om mee te doen!

Ready? Set? #doescreatief! 


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Doescreatief (@doescreatief) op


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Doescreatief (@doescreatief) op


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Doescreatief (@doescreatief) op