Wie heeft er nou geen zwak voor over de top realityshows? Daar valt de nieuwste toevoeging van Netflix, Yummy Mummies, namelijk ook tussen. De Australische serie volgt alleenstaande moeders die eruit zien als modellen en een bankrekening hebben waar je u tegen zegt en oh ja, ze bereiden zich voor op de komst van hun baby.

Yummy mummies Fem Fem

Meet de mummies

Tijd voor een klein voorstel rondje: we hebben vier dames die allemaal op hun eigen wijze manier zich voorbereiden op het moederschap. De eerste die zwanger raakt is Maria die in verwachting is van een dochter genaamd Valentina. Valentina zal aan niks ontbreken want er wacht al een kast vol designer kleding op haar. Dan hebben we nog Jane, Lorinska en Rachel. Jane is de enige die al een zoontje heeft en in verwachting is van haar tweede kind en Lorinska, die wil nog maar één ding: een ring van meer dan 1 ton. Maar zal die ooit komen?

Je vraagt je vast af, hoe kan dit allemaal echt zijn? Is het überhaupt wel echt? Het is in ieder geval heel vermakelijk om naar te kijken. 10 afleveringen van zo’n 40 minuten gieren om deze heerlijke serie. Beginnen je vingers al te kriebelen om deze serie aan te gooien? Ik zeg doen!