Er wordt veel tijd en werk gestopt in de nieuwe documentaire van André Hazes, en iets meer dan een week geleden heeft hij zijn docu verkocht aan videoland. Wij waren erg benieuwd hoeveel Dreetje hiervoor heeft gekregen en daar zijn we achter gekomen. We kunnen je in ieder geval garanderen: het is echt een onwijs hoog bedrag. Wow. 

Bron: Spreekbuis
Bron: Spreekbuis

André’s eigen docu

André zijn hectische leven wordt nu al een tijdje gevolgd met camera’s eromheen. Wat we precies van de docu kunnen verwachten is nog lastig te pijlen, maar wel weten we dat André Hazes heeft verzocht zijn ex Sarah van Soelen er helemaal uit te knippen. Dit is wel gek omdat het filmen van de docu begon toen hij nog samen was met baby mama Monique. En hij had haar immers verlaten voor Sarah. Geen idee hoe ze dat gaan oplossen.

André is natuurlijk ook vreemdgegaan op Sarah met haar beste vriendin Anne Rose. Gaan we dit ook zien, of blijft dat achter de schermen? Inmiddels lijkt het erop dat hij weer bij zijn ex en moeder van zijn kind is gestrand: Monique Westenberg. Is het dan toch een leuk einde? We gaan het allemaal zien, en wij zijn meer dan benieuwd.

Videoland

Vorige week werd bekend dat André Hazes zijn docu heeft verkocht aan Videoland. Hij had zijn docu kennelijk eerst aangeboden aan SBS6 maar uiteindelijk toch verkocht aan Videoland. Waarom weten we niet, misschien wilde SBS zijn docu niet hebben of vond deze geldwolf dat hij er te weinig geld voor kreeg. We weten in ieder geval dat het bij Videoland niet mis zat.

Een ‘bizar’ bedrag

Dreetje heeft zijn documentaire dus verkocht aan Videoland, en heeft hier ‘houd je vast’ maar liefst 250.000 euro voor gekregen! Wow. Dit is een heel hoog bedrag voor een (Nederlandse) docu en komt niet vaak voor.

Wanneer we de docu op Videoland kunnen zien is nog niet bekend, maar wij kunnen niet wachten op de ‘drama’. 

Lees ook: Rachel Hazes reageert op extreem gewichtsverlies André Hazes