De perfecte outfit is natuurlijk niet af zonder accessoires. Laat 2021 nou net het jaar zijn waarin over-accessorizing helemaal trending is. Sieraden, tassen, riemen en natuurlijk de perfecte hoed kunnen niet ontbreken dit seizoen. Maar wat is nou de perfecte hoed voor bij de huidige modetrends? Wij hebben voor jou dé hoedentrends van 2021 op een rijtje gezet.

@brunabear Instagram
@brunabear Instagram

Bucket Hat

Voor de liefhebbers van de Bucket Hat is er goed nieuws: deze schattige hoed blijft dit jaar nog even trending! Niet alleen de denim klassieker blijft nog even hangen in ons modebeeld, ook zullen we kleurrijke, speelse varianten in de winkels te zien krijgen. Stijl de schattige hoed met een stoere outfit en je bent van alle markten thuis. Oh, en hoe meer je Bucket Hat opvalt, hoe beter!

Baret

Met de populariteit van de Netflixserie Emily in Paris is het geen verrassing dat de Franse baret weer helemaal in is. Dit klassieke hoofddeksel straalt elegantie en stijl uit. Omdat een baret op zichzelf al een statement is, kan je het best een subtiele basic outfit erbij kiezen. Als je de baret met te veel Franse touches combineert, kan je er namelijk al snel als een toerist uit gaan zien. We don’t want that..


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Cider (@shopcider)

Fedora

Waar de Fedora vroeger een typische mannenhoed was, staat hij tegenwoordig misschien nog wel beter bij vrouwen. De Fedora is zowel in de winter als in de zomer de ultieme accessoire om je simpele outfit meer pit en elegantie te geven. Draag hem bij een zomerjurkje of een manteljas en je zal gegarandeerd meer opvallen!

Hair scarfs

Hoewel de hair scarf officieel misschien geen hoed is, kunnen we hem zeker niet buitensluiten van dit lijstje. De hair scarf is een moderne versie van de haarband en is perfect als je last hebt van een bad hair day. Doe simpelweg je haar in een staart en je look is compleet! Daarnaast zijn ze ideaal om wat extra kleur aan je outfit te geven. Vooral de zijdenzachte variant maakt je outfit een stuk eleganter. En dat zonder enige moeite!

Houd jij het liefst alle trends in de gaten? Check dan hier de make-uptrends van 2021!