Diva Maria kennen we allemaal als deelneemster van De Bachelor en Echte Meisjes in de Jungle. Hier werd ze goed bevriend met jungle-collega Michella Kox. Nu heeft niemand minder dan Michella het boekje opengedaan over Diva haar liefdesleven. Benieuwd? Wij praten je bij!

Diva nieuwe relatie
Bron: @divamariab

Diva haar relatie-eis 

De Bachelor-deelneemster liet nog geen halfjaar geleden weten dat ze het fijn vindt om met zichzelf en haar eigen bedrijf bezig te zijn. Ze was aan het daten met een jongen, maar helaas werkte dit niet. “Ik had laatst een jongen afgewezen, ik had twee keer met hem afgesproken, maar hij vroeg bijna elke dag om af te spreken. Toen zei ik dat ik eigenlijk niet wilde daten, omdat ik zo gewend ben om mijn eigen ding te doen.”

Nieuwe liefde

Toch heeft deze hardwerkende vrouw nu een man gevonden die niet elke dag aan haar vraagt om af te spreken. Volgens Michella Kox heeft ze namelijk verkering! Op Instagram deelt Michella dat Diva bezet is: “Ik ben vandaag met mijn liefste kind en mijn liefste kind heeft verkering.” Wel horen we haar op de achtergrond roepen dat het nog niet officieel is.

Michella stelt echter dat de twee wel officieel zijn. “Wel waar. Wel officieel. Ik mag zijn naam gewoon niet zeggen, maar ze is bezet. Of ben je niet bezet?” Opmerkelijk is dat Diva hierop geen antwoord heeft. De nieuwe vlam mag echter wel even slikken. Want Michella Kox laat weten “haar kind” hoe dan ook te beschermen: “Beste meneer, als u Diva pijn doet, ben ik genoodzaakt om al uw tandjes uit jouw mond te slaan.”

Dat ze niet langer vrijgezel is, is een feit. Ook kunnen we stellen dat Michella een wel heel beschermende vriendin is. Maarre, wie Diva haar hartendief is, blijft wel nog even geheim.