Twee jaar lang is André Hazes gevolgd door een documentairemaker in misschien wel de moeilijkste periode uit zijn leven. Fans van de zanger zijn héél benieuwd naar het écht verhaal van André en blijkbaar hoeven ze niet lang meer te wachten.

André Hazes documentaire
Bron: Videoland

Persoonlijke verhalen

Videoland brengt vaker persoonlijke verhalen over celebs waar we iets van vinden en waar we heel dichtbij kunnen en mogen komen. Denk onder anderen aan de documentaires over Boef, Ronald Koeman, Akwasi, Fred van Leer en Loiza Lamers. Naast hun, mogen we ein-de-lijk in het leven kijken van André Hazes. Maar wat kunnen we verwachten?

Het verhaal

In de serie kunnen we een reflecterende en kritische André verwachten, kijkend naar de eerste beelden die voor zijn documentaire zijn gefilmd. In deze tijd speelden zijn verslavingen een grote rol in zijn dagelijks leven en dat van zijn naasten. Door te reflecteren op deze voor hem pijnlijke beelden, wordt duidelijk hoe hij zich destijds eigenlijk voelde en hoe het leven van André er de afgelopen twee jaar echt uit heeft gezien.

“De oorspronkelijke intentie van de documentaire was het verhaal te vertellen van de opstart van André Hazes tijdens Corona richting zijn ‘De avond van je Leven’ in Ahoy 2021″, vertelt documentairemaker Cheeru Mampaey. “Toch liep het leven net even anders. Ik kreeg de kans om André van heel dichtbij te volgen, ook tijdens zijn burn-out en struggle met verslavingen. Dit zorgt voor een eerlijk, intiem en uniek document waarbij de kijker een André te zien krijgt die ze nog niet kennen”, aldus Cheeru.

En Sarah?

Sarah van Soelen, de ex-vriendin van André, zal niet te zien zijn in de documentaire. Sarah en haar familie hebben aan de docu meegewerkt toen de twee nog een stel waren. Zelfs toen ze een huis hadden gekocht. Nu de relatie over is, heeft ze geen behoefte om zichzelf op beeld terug te zien. Klinkt logisch!

De vijfdelige Videoland Original André Hazes docuserie toont volgens Videoland een uitermate kwetsbare en eerlijke André en is vanaf donderdag 20 oktober te zien op Videoland. Wij zijn benieuwd!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes)