De afgelopen twee jaar hebben we extreem veel tijd thuis doorgebracht. Waar in het begin iedereen spontaan zijn huis een make-over gaf, werd dat na een tijdje vervangen door avonden lang op de bank hangen. Soms weten we gewoon even niet meer wat we moeten doen met die zeeën van tijd, en dat resulteerde wel eens in een hele nieuwe coupe of een vreemde nieuwe hobby. Deze domme dingen heeft iedereen gedaan tijdens het lang thuiszitten.

Domme dingen die iedereen doet tijdens het thuiszitten

Op het begin doken we massaal de keuken in en begonnen we met een nieuwe sport routine. Inmiddels zijn we na 2 jaar die fase wel voorbij en grijpen we meteen naar een fles wijn wanneer Rutte en de Jonge weer hun woordje hebben gedaan. Deze domme dingen heb jij so-wie-so gedaan.

Een pony knippen

We weten niet waarom, maar veel vrouwen hebben de behoefte om de schaar in hun haar te zetten wanneer er een tijd van grote verandering aan zit te komen. En dan was er één haarstijl waar we massaal voor kozen: de pony. Het ergste is nog dat we tot overmaat van ramp zelf de schaar in onze lokken moesten zetten. De kappers waren immers dicht..

Te veel bananenbroden bakken

We gokken dat er nog nooit zoveel bananenbroden zijn gebakken als in de afgelopen 2 jaar. Onze ovens draaide overuren en we toverde het ene na het andere bananenbrood uit de oven. Waarom deze hele bananen-hype? Geen idee.

WC papier hamsteren

Oké, deze heeft geen uitleg nodig. Ie-de-reen is naar de supermarkt gerend om WC papier in te slaan. Net als toen de Maya’s voorspelden dat de wereld zou vergaan. Gelukkig was dat uiteindelijk nergens voor nodig. We’re still here!

Feestjes vieren op het balkon

Als je niet naar de club kan, dan breng je de club maar naar jou.. Helaas was dit nét niet de bedoeling tijdens een pandemie.

Beginnen met het thuis sporten

Ha-ha.. Alsof we dit ooit langer dan twee weken vol zouden houden.

Lees ook: 30 dingen die je kunt doen tegen verveling