Het is alweer bijna herfst en zo willen we onze haren, garderobe en soms gewoon ons hele uiterlijk weer aanpassen naar het koudere weer. Zo ook onze nagels. Misschien een warme, donkere tint?  Not this time! Dit najaar ga jij voor een hele andere kleur.

nagel trend najaar FEM FEM

Ik heb het over de kleur groen. Waarschijnlijk staat deze kleur niet bovenaan je lijstje als je de nagelsalon binnenstapt, maar deze kleur maakte zijn intrede tijdens de New York Fashion Week en wij zijn verliefd. Zo hebben we draagbare, super-flatterende tinten pistache, smaragd en chartreuse gespot in de vorm van een python tas, double-breasted blazers en meer. Dat betekent dat het slechts een kwestie van tijd is voordat groen zijn weg vindt naar trending herfst manicures.

Groen is de kleur van het najaar

Groen is de kleur van het najaar, volgens nagelstyliste Betina Goldstein. Zo heeft zij onlangs vaak de kleur pistache groen gebruikt omdat het een verse onvoorspelbare kleur is. Ook is ze fan van mosgroen wat bijna zwart lijkt op de nagels. Volgens haar is het een erg chique manier om de kleur groen te dragen. Ben je nog niet overtuigd? Bekijk dan de beelden hieronder voor inspiratie.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Маникюр на пр. Просвещения (@katesob_nails) op


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Anton’s Salon & MSpa (@antonssalonmspa) op


View this post on Instagram

Bye summer colors ready for the winter colors. You too?

A post shared by ????? ℕ????? ?? (@anouknailedit) on