Het is niemand ontgaan dat Donna en Nico niet meer samen zijn na hun Temptation Island-avontuur. Wat blijkt; Donna ondergaat transformatie na haar break up met Nico. Na een break up komt een glow up, toch?

Donna onherkenbaar na kappersbezoek

Donna uit Temptation Island zette de schaar in haar haren. Zal ze last hebben gehad van een identiteitscrisis? Haar haren zijn een stuk korter én ze is voor de bekende ‘curtain bangs’ gegaan. Iets wat we meestal doen als we het roer drastisch om willen gooien. We moesten dan ook twee keer kijken voordat we zagen dat het Donna was op de foto.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door DONNA (@donna.dg)

Toch heeft Donna nog steeds haar prachtige krullen en ziet ze er stralend uit! We denken eigenlijk dat Nico stiekem wel een beetje spijt heeft na het zien van deze foto..

New hair, new me

We weten niet waarom, maar voor veel vrouwen voelt een nieuw kapsel toch een beetje als een nieuw begin. Wellicht wil Donna de Temptation Island-periode achter zich laten en zich focussen op de toekomst.

De reacties

De volgers van Donna zijn gek op haar nieuwe haren en plaatsen lovende reacties. Zo zien we de volgende reacties onder de foto: “Wat een natuurlijke schoonheid.” en “Super mooi, Donna.” Wij zijn het helemaal eens met de comments, en we gokken zo dat Donna binnen no time een nieuwe man aan de haak geslagen heeft. I mean, look at her..

Lees ook: Fans verdenken Maan van cosmetische ingreep na zien van deze foto