Donny Roelvink is de afgelopen tijd veel in het nieuws geweest. Hij heeft namelijk heel wat tegenslagen gehad. Eerder deze week moest Donny zijn vakantie naar Dubai uitstellen omdat hij zijn paspoort kwijt was. Afgelopen dinsdag is hij toch richting de zon gevlogen. Maarre, verrassend genoeg deed hij dit niet alleen.

donny roelvink dubai nieuwe vriendin selfie
Bron: @donnyroelvink

Tegenslagen

Donny heeft het de afgelopen tijd niet makkelijk gehad. Hij kreeg de diagnose teelbalkanker en ging door zijn rug. Toen hij even wou ontsnappen van de realiteit en op het punt stond om naar het vliegveld te vertrekken, was hij ook nog is zijn paspoort kwijt. Gelukkig kon Donny zijn vlucht omboeken en is hij afgelopen dinsdag toch nog op het vliegtuig naar Dubai gestapt.

Op zijn Instagram houdt hij zijn volgers op de hoogte van wat er in zijn leven afspeelt. We kunnen nu dus ook heerlijk mee genieten van zijn vakantiekiekjes. Nu blijkt dat Donny niet in zijn eentje geniet van het geweldige uitzicht op de Dubai Palm Jumeirah.

Een brunette met krullen

Donny deelt op zijn Instagram-Story prachtige plaatjes van zijn vakantie. Hij plaatst bijvoorbeeld een foto van de Range Rover die hij heeft gehuurd en van de welbekende hoge gebouwen. Maarre, dit is niet het enige. De realityster plaatst ook een lift selfie op zijn Instagram Story. Naast hem staat een dame met bruine krullen.

donny roelvink dubai nieuwe vriendin
Bron: @donnyroelvink

Volgers van Donnny dachten meteen aan zijn ex-vriendin: Amijé Roos van der Laan. Dit komt omdat zij een soort gelijk kapsel heeft. Na een beetje research zijn wij erachter gekomen dat dit niet zijn ex-vriendin kan zijn. Amijé geniet op dit moment namelijk van een vakantie in Thailand. Het ziet er dus naar uit dat Donny een nieuwe dame aan de haak heeft geslagen. Maar wie het is? Dat is nog maar de vraag.

Donny geniet nu in ieder geval samen met de nog onbekende dame in Dubai van zijn welverdiende vakantie.