Donny Roelvink staat onder meer bekend om zijn stralend witte gebit. Zowel Donny als Dave hebben zichzelf facings laten aanmeten in Turkijke, maar Donny heeft er spijt van..

donny-roelvink-gebitsproblemen-facings

Donny Roelvink kampt met gebitsproblemen

Donny vloog een tijdje geleden naar Turkije voor facings. Hiervoor moeten je tanden heel klein geslepen worden, zodat er uiteindelijk een ‘facing’ overheen kan worden geplaatst en je een stralend wit gebit hebt. Sinds zijn behandeling ervaart Donny veel gebitsproblemen. Hij heeft last van ontstekingen en gaat hiervoor regelmatig naar de tandarts.

Spijt van facings

Donny Roelvink geeft aan dat hij toentertijd erg naïef was en meer onderzoek had moeten doen: naar hoe tandartsen in Turkije te werk gaan en het algehele traject. Hij had het kennelijk nogal onderschat.. Het is natuurlijk ook een heftige beslissing om facings te nemen. Je moet er namelijk je tanden voor laten wegslijten en deze groeien nooit meer terug.

Donny vertelt veel spijt te hebben van zijn facings omdat hij zijn natuurlijke tanden kwijt is. Hij zegt klaar te zijn met het ‘gesodemieter’ en vind dat hij erg stom was. Ook wist hij niet dat 15 procent van zijn tanden zou afsterven door de ingreep. Heftig! Donny wil dan ook zijn volgers waarschuwen zodat ze niet dezelfde fout maken.

Donny waarschuwt volgers

Donny Roelvink is natuurlijk een influencer wat betekent dat je wel eens een leuke aanbieding in je mailbox krijgt. Hij heeft ook zelf promotie gemaakt voor de facings en vergeet regelmatig dat hij jonge volgers heeft die hem als een voorbeeld zien. Daarom drukt hij zijn volgers op het hart om zelf onderzoek te doen en naar je tandarts te gaan voor advies.

Lees ook: Dit is de zus van Dave en Donny Roelvink