Afgelopen zondag was het weer Moederdag. Zo werden die dag een hele hoop moeders in het zonnetje gezet. Veel verschillende influencers deelden op die dag een foto samen met hun lieve moeder. Zo deed Donny Roelvink dat ook. Je zou denken dat het een normaal kiekje van hun samen zou zijn, maar dat was het zeker niet… Zo liet Donny voor zijn moeder een enorme tattoo zetten. What?!

donny roelvink
Instagram: @donnyroelvink

Donny Roelvink laat enorme tattoo van zijn moeders gezicht zetten

Donny Roelvink kon ook zeker niet ontbreken om een leuk kiekje met zijn lieve moeder en hem te delen via Instagram. Je kon zien dat hij een foto had gepost samen met zijn moeder toen hij veel jonger was. Naast dit plaatste hij ook een hele andere foto. Zo plaatste Donny ook een filmpje waar je kon zien dat hij een tattoo van zijn moeder heeft laten zetten. What?! In de tattoo zie je het hoofd van zijn moeder in het hoofd van een tijger. Echt zo lief dat hij dit heeft gedaan voor zijn moedertje!

Heel veel reacties

Op zo’n tatoeage voor zijn lieve moeder komen natuurlijk wel een hele hoop reacties! Zo lieten mensen weten: “Niet normaal mooi”, “Gaaf die tattoo” en “Hoe ziek”. Naast dat mensen lieten weten wat zij van zijn nieuwe tattoo van zijn moeder vinden waren mensen ook helemaal enthousiast over de looks van zijn knappe moeder. Hij is zeker niet zo knap door een vreemde. “Snap wel waar jullie je knapheid vandaan hebben” en “Mooi mens, die mama van jou”. Wij zijn het daar helemaal mee eens!

Wat ontzettend lief dat Donny Roelvink zo’n lieve tattoo voor zijn moeder heeft laten zetten!

Lees ook: OMG: Donny Roelvink trakteert zichzelf op een nieuwe woning