Het had wat voeten in de aarde, maar de veelbesproken film Don’t Worry Darling is vanaf vandaag ein-de-lijk in de bioscoop te zien. De eerste beelden met Harry Styles en Florence Pugh zagen er al veelbelovend uit, maar nu kunnen we van de hele film genieten.

Don't Worry Darling film
Bron: Don’t Worry Darling

Don’t Worry Darling

De film Don’t Worry Darling is één van de meest besproken onderwerpen van de afgelopen tijd – en niet vanwege de film zelf — maar om de heisa er om heen. Door alles wat er is gebeurd hebben we geen eens tijd gehad om te kijken waar de film überhaupt om gaat. Tragisch hé? Maar goed, we snappen dat je de film heel graag wilt zien omdat Harry Styles erin speelt, maar dan is het handig om te weten wat je van de film kunt verwachten.

De psychologische thriller Don’t Worry Darling vertelt het verhaal van Alice (Florence) en Jack Chambers (Harry), dat zich in de jaren vijftig afspeelt. Het jonge verliefde stel woont in het bedrijfsstadje Victory, Californië. Deze nét iets te perfecte stad is opgericht en gefinancierd door het mysterieuze bedrijf waar Jack voor werkt. Alice haar nieuwsgierigheid groeit naar het geheime ‘Victory Project’ waar haar man aan meewerkt. Er ontstaan scheuren in hun utopische leventje en spanningen binnen de gemeenschap tijdens het onderzoek van Alice. Een film waar jij je koppie bij moet houden dus, anders snap je er helemaal niets van.

Check hier de trailer:

Onenigheid

Er ontstond een en al onenigheid tussen producer Olivia Wilde en hoofdrolspeelster Florence Pugh tijdens de opnames van de film Don’t Worry Darling. Met name Florence Pugh is het he-le-maal zat. Het viel fans al op dat ze weinig over de film postte op Instagram en nul interactie had met producer Olivia Wilde. “Wanneer je acteerwerk wordt gereduceerd tot je pikante scènes, of om alleen de beroemdste man ter wereld iemand down under zien gaan, dat is niet waarvoor we het doen. Dat is niet waarom ik in deze industrie zit”, vertelt Florence in een interview. Don’t Worry Darling is een psychologische triller en in de trailers zijn behoorlijk wat steamy scènes te zien. Dat is volgens Flo onnodig en noemt dit ‘publiciteit’.

Je dacht dat dit alles was of niet? Olivia Wilde heeft tijdens de opnames haar man bedrogen met Harry Styles. Geruchten gaan dat Olivia’s head-over-heels verliefdheid op haar boyfriend in de weg heeft gestaan van de opnames. Het schijnt dat Florence de regie op sommige momenten heeft over moeten nemen omdat de regisseur dit zelf niet deed. Lekker dan.

Venice Film Festival

We zagen tijdens het Venice Film Festival al hoe co-star Chris Pine, Florence Pugh op de rode loper hypete, en blijkbaar was dit niet zomaar. Yes, Chris is Team Flo, en dat zit Harry Styles niet zo lekker… Toen Harry de zaal inliep voor de première leek hij te spugen op Chris Pine. Hoewel er geen duidelijk spuug te zien is, zie je Chris wel verbijsterd kijken. Er is dus een hoop gebeurd, maar wij hopen dat de film net zo interessant en spannend is als de roddels op set. Grab that popcorn!