Een smoothie als ontbijt is natuurlijk superlekker en ook nog eens gezond. Maar, het is wel lastig want je blender neem je niet effe mee. Daar komt verandering in. Action verkoopt namelijk een draagbare mini-blender die je gemakkelijk meeneemt om een smoothie on the go te maken.

Drukke planning

Wanneer je ’s ochtends wakker wordt, heb je vaak een drukke planning voordat je de deur uit moet. Je moet toch effe wakker worden, douchen en aankleden, spullen verzamelen en dan tussendoor ook nog even ontbijten. Wie geen ochtendmens is, kan meteen beamen dat zo’n ochtend stroef kan verlopen. Al helemaal als je niet zo houdt van vroeg ontbijten, want zie dan maar eens een ontbijt naar binnen te werken binnen een korte tijd.

Draagbare mini-blender van de Action

Dat probleem is vanaf nu gelukkig verleden tijd, want je hoeft helemaal niet te ontbijten voordat je de deur uitgaat. Je kunt gewoon het één en ander voorbereiden en dan de deur uitlopen – en dat voorbereiden kan zélfs al in de avond als je zou willen. Ben jij wel een smoothie-drinker? Dan is de draagbare mini-blender van de Action dé oplossing.

Je vult simpelweg de blender met groente, fruit, eventueel kwark of yoghurt, water en misschien havermout of zaden om het geheel wat vullender te maken. Je neemt het gewoon mee naar je werk en zet het daar eventueel nog even in de koelkast als je nog niet meteen wil eten. En dan, wanneer je maagje begint te knorren, haal je je draagbare mini-blender gevuld tevoorschijn en laat je hem het geheel even tot een gladde smoothie blenden. Vervolgens kun jij, op je eigen tijd, lekker genieten van een gezond vullend ontbijtje. En dat allemaal voor een klein bedrag van €9,98!

draagbare mini-blender
Bron: Action

Lees ook: De lekkerste groene smoothies om je dag energiek te beginnen