Eerder schreven we dit artikel over je sterrenbeeld, maanteken en ascendant. Wat blijkt nu?! Je gedraagt je het meest als je maanteken (of moon sign) wanneer je dronken bent!

zo gedraag je dronken sterrenbeeld
Bron: Bridesmaids

Ram maanteken

Je bent meestal hyperactief, gemakkelijk op te hitsen en je emoties zijn vrij echt! Je bent meestal de eerste die in slaap valt óf je bent wakker tot de volgende ochtend, en stelt een ronde twee voor. Personen met een ram als maanteken kunnen wat onvoorspelbaar zijn, net als dat ze dat zijn wanneer ze nuchter zijn. Over het algemeen dus echte party animals maar hun kinderlijke temperament kan een probleempje zijn.

Stier maanteken

Super giggly en verassend zenuwachtig, als ze in op roze wolk zijn. Personen met stier als maanteken praten over random onderwerpen en zullen de tijd nemen om je te vertellen hoeveel je voor ze betekent. Wanneer je samen drinkt zullen er honderd procent zeker veel inside jokes gemaakt worden! Ze passen ook goed op je wanneer je dit nodig hebt en zullen je niet oordelen over alles wat je doet als je te diep in het glaasje gekeken hebt.

Tweeling maanteken

Ze kunnen wat mondig zijn – maar op een goede manier! Ze zijn super grappig en zullen je enorm laten lachen. Waarschijnlijk niet de beste om op je dronken vrienden te laten passen, maar ze proberen het desalniettemin.

Kreeft maanteken

Dit is dus de moeder van de groep. Personen met kreeft als maanteken laten hun innerlijke hoe naar buiten en don’t give a shit tót het moment dat iemand ziek wordt en hulp nodig heeft. Ze kunnen soms wel stomme keuzes maken door hun diepe onzekerheden, maar dit komt altijd weer goed!

Leeuw maanteken

De leeuw verandert altijd in de komiek van de avond – ook als ze niet erg grappig zijn. Wanneer ze nuchter zijn, lachen ze graag hun eigen pijn weg, en wanneer ze gedronken hebben kan dit nog wel eens pijn doen. Personen met leeuw als maanteken hebben een grote trots en HATEN het om zich open te stellen wanneer ze dronken zijn. Daarom vermaken ze graag anderen, als afleiding.

Maagd maanteken

Hoogstwaarschijnlijk de meest verantwoordelijke drunk van de hele dierenriem. Hiermee bedoelen we: ze zorgen ervoor om van tevoren wat te eten en kiezen er verstandig voor wanneer wel en niet te drinken. Maar áls ze dronken zijn feesten ze hard of zitten ze aan de zijkant te kijken hoe de wereld voorbijgaat. Personen met een maagd als maanteken zijn over het algemeen erg uitgaand en chatty. Zelfs met totale vreemde! Op andere momenten zijn dit de types die stilzitten, met hun hoofd in gedachten verzonken, kijkend en lachend om andermans grappen.

Weegschaal maanteken

Meestal de “I love you” drunk, maar dit is niet altijd romantisch of seksueel. Personen met een weegschaal als maanteken hebben de neiging meer compassie te hebben wanneer ze hebben gedronken. Dit is ook het types die het (dronken) verhaal aanhoort van iemand die zijn hart wil uitstorten. Dit zijn ook de ~social butterflies~ en hebben het naar hun zin met iedereen. Niet te vergeten: ze kunnen enorm flirty zijn als dit nog niet duidelijk was!

Schorpioen maanteken

Dit is het type drunk, die net als zijn teken, erg raadselachtig kan zijn. Ze hebben de neiging om erg stil te zijn, maar twee minuten later kunnen ze the soul of the party zijn! Dit is omdat mensen met schorpioen als maanteken dingen erg diep kunnen voelen, en alchohol (een natuurlijk depressivum) versterkt deze emoties.

Boogschutter maanteken

LOUD AF! En kunnen erg je personal space betreden. Dit is waarschijnlijk het type die de meest gevaarlijke drankspelletjes voorstelt. Of degene die iets enorm stoms en gevaarlijks doet, just for fun. Ze nemen niet echt deel aan het emotionele aspect maar er kan een hoop woede zijn!

Steenbok maanteken

Deze drunks zijn vrij gereserveerd, tot ze op hun limiet zijn, en eroverheen gaan. Dan gaan alle remmen los! Ze kunnen erg spottend zijn en hun woorden kunnen vol vergif zitten dus wees gewaarschuwd. Personen met steenbok als maanteken kunnen erg roekeloos (maar leuk) zijn.

Waterman maanteken

Deze mensen zijn *surprise* de meest emotionele personen wanneer ze dronken zijn. Dit komt doordat Aquarius wordt geregeerd door Saturnus en Uranus. Deze personen hebben veel chaotische emoties, enkel wanneer ze dronken zijn. Wanneer ze nuchter zijn houdt Saturnus deze namelijk buiten de deur.

Vissen maanteken

Personen met vissen als maanteken moet erg voorzichtig zijn met alcohol: wanneer en hoe veel ze drinken. Wanneer ze wat op hebben worden ze vaak meer outgoing en vinden ze het makkelijker om eerlijk tegen anderen te zijn. Ze zijn meestal de “happy go lucky” maar als er ook maar het minste of geringste gebeurt, kan dit in een spiraal naar beneden gaan. Het is daarom ook erg belangrijk om met mensen te zijn die ze vertrouwen.

Lees ook: Dit is jouw humor volgens je sterrenbeeld