We weten allemaal wel wat droogshampoo is, en het is zo fijn als je even wil uitstellen met je haren wassen. Maarre, blijkbaar bestaat er tegenwoordig ook droogshampoo voor je wimpers. Dit is hoe het precies werkt.

droogshampoo
Bron: TikTok @roseandben

MAC Lash Dry Shampoo

De wimper droogshampoo die nu verkrijgbaar is, is van MAC, waarschijnlijk zijn we allemaal wel bekend met het merk. Het is de bedoeling dat je met dit product je mascara een oppepper geeft, zonder het hoeven weg te halen met make-up remover. Het borsteltje kamt en ontwart zachtjes de wimpers, zonder klontjes achter te laten. Dat komt door de klontbestendige formule die ze hebben gemaakt van polymeertechnologie om bestaande mascara te verzachten. Na het aanbrengen van de droogshampoo, zien je wimpers er weer prachtig uit en hebben ze weer volume.

Zo gebruik je ‘m

Dit is hoe je het product gebruikt. Het is heel simpel, want je brengt het gewoon aan over je wimpers waar je al mascara overheen hebt gebracht. Maar dit is dus het trucje, in plaats van dat je het normaal over je wimpers aanbrengt, ga je nu de mascara rollen tussen de wimpers. Misschien dat dit nu heel ingewikkeld klinkt, maar we beloven je dat dit helemaal niet zo is!

Hieronder zie je een TikTokker @roseandben de droogshampoo uitproberen. Hierin legt ze ook uit je het precies moet gebruiken. Zij is zelf ook heel erg enthousiast erover.

@roseandben AD💫 @maccosmetics @maccosmeticsusa this is innovative 👏🏻 ❤️ The LASH DRY SHAMPOO MASCARA REFRESHER is always in my bag now 😜👏🏻❤️ #maccosmeticspartner #viralmakeup #maccosmetics ♬ original sound – Rose Siard


Uit de reacties blijkt dat niet alleen wij heel erg onder de indruk zijn over de wimper droogshampoo. “It’s so so good!” en “This is brilliant”, klinkt het in de comments.