Op 12 November word Disney+ gelanceerd en dat doet Disney niet zonder een feestje. Het bedrijf betaalt een superfan 1,000 dollar (!!!) om 30 Disneyfilms te kijken in 30 dagen. Klinkt niet echt als een challenge, en dat maakt het alleen maar leuker.

disney film baan FEM FEM

De uitdaging

Dus, 1,000 dollar voor het kijken van films. Wie wilt dat nou niet? Om de perfecte kandidaat te zijn moet je alleen wèl ouder dan 18 zijn, een Amerikaanse staatsburger zijn (sorry!) en laten zien waarom jij hun allergrootste fan bent. Je kan zelfs een video uploaden en persoonlijk vertellen waarom Disney jou moet uitkiezen!

Naast de 1,000 dollar die je ontvangt zijn er nog andere leuke prijzen te winnen. De winnaar zou een gratis Disney+ lidmaatschap krijgen voor een jaar en een pakket die ervoor zorgt dat je nooit meer oncomfortabel bent tijdens het kijken van een film. In dat pakket zit een deken, bekers en een popcorn popper +popcorn! Je kan je tot 7 november aanmelden, dus woon jij in Amerika en ben je totally qualified for the job? Deze is voor jou!