Droomde jij er als jong meisje altijd van om een prinses te zijn? Jouw droom zou zomaar uit kunnen komen want Disneyland Parijs is op zoek naar nieuwe acteurs voor hun shows, parades en meet-and-greets. Dus wil jij de volgende Elsa zijn? Assepoester of Doornroosje? Dit is je kans.

Disneyland prinsessen FEM FEM

Disneyland Parijs

Ze zijn in Disneyland Parijs specifiek op zoek naar Hollandse prinsen en prinsessen met een open auditie wat in Amsterdam op 22 september plaats zal vinden. Ben je tussen de 137 en 192 centimeter lang? Heb je ervaring als danser of acteur (hoeft niet maar wel een pre) en spreek je Engels of Frans? Zorg dat je er bij bent de 22ste.

In totaal hebben ze 50 vacatures die vervuld moeten worden en ze gaan allemaal vanaf oktober van start en lopen tot maart 2019. Welke prinses (of prins – mannen kunnen zich ook aanmelden) je mag vertolken melden ze nog niet maar er is keuze genoeg met minstens 13 Disney prinsessen.

Afijn, wellicht ben jij wel de toekomstige Sneeuwwitje. En goed nieuws: vanaf volgend jaar zomer kan je vanuit Nederland rechtstreeks met de trein naar Disneyland in Parijs. #doublewinning