Een baan waarbij je mét je partner de wereld over kunt reizen én er ook nog eens tienduizenden euro’s aan kunt verdienen? Dat is een baan die alleen in je dromen voorkomt, toch? Zéker niet! Het is tijd voor een carrièreswitch, want jij en je lover kunnen nu solliciteren op deze droombaan.

influencer-koppel

Droombaan vacature open

Zijn zowel jij als je partner niet helemaal gelukkig met jullie huidige carrière? Dan is het misschien tijd om daar verandering in te brengen. Het leven is namelijk écht te kort om een stomme baan te hebben. Tijd voor een verandering dus. Voor de koppels met een behoorlijke hoeveelheid Instagram-volgers én een droom om reizend geld te verdienen, is er heel goed nieuws. Er is namelijk een vacature geopend om een heerlijke vakantiebestemming te promoten voor een behoorlijk smak geld.

Wat zoeken ze?

Ze zijn dus op zoek naar een happy koppel dat het wel ziet zitten om voor langere tijd gebruik te maken van alle faciliteiten die een privé-eiland in de Caraïben te bieden heeft. Dat betekent alle rust en geen toerisme, witte zandstranden en helderblauw water, altijd mooi weer op zo nu en dan een tropisch buitje na én twentyfour seven met je partner genieten van elkaar. Enne, tussendoor dan natuurlijk de kiekjes nog even delen met de rest van de wereld. Je bent immers aangesteld om mensen te laten zien hoe heerlijk je leventje op dat eiland is. Mega zwaar baantje dus!

We begrijpen dat je hier natuurlijk even over na moet denken, want je laat daar ook een hoop voor achter. Gelukkig word je er rijkelijk voor beloond, want je kunt met deze droombaan zo’n €180.000 gaan verdienen. Niet niks dus! Maar even zonder grappen: je bent dus eigenlijk hét gezicht van dit nieuwe resort op het eiland. Het is aan jou om te kijken of alle voorzieningen voldoen aan de eisen van een luxe vakantie én je moet het promoten als dé nieuwe luxe bestemming waar je wil zijn.

Solliciteren doe je hier

Er is nog maar weinig bekend over deze baan. Zo wordt nog niet bekend wie je werkgever zal zijn én om welk eiland het eigenlijk precies gaat. Er is wel bekend dat het in de buurt zal zijn van de Britse Maagdeneilanden. Prima plekkie, toch? Je solliciteert via het uitzendbureau Fairfax & Kensington. Proberen kan altijd natuurlijk! Voor je ’t weet drink je met je billen bloot melk uit een kokosnoot.

Heb je – wat wij niet kunnen begrijpen – geen zin in zon? Dan is het ook heel erg leuk om een kerstige bestemming uit te zoeken. Dit zijn de plekken in Europa waar je tijdens de wintermaanden écht een bezoekje moet brengen.