Ooit van je passie je baan willen maken? En ook nog eens je beste vriendin erbij betrekken? Dan hebben we wellicht wel jouw droombaan gevonden. Reizen met je bestie for a living. Ja, het kan echt.

droombaan reizen FEM FEM

Vliegtuigmaatschappij Wow Air is namelijk op zoek naar sollicitanten voor een function van drie maanden waarbij je gevestigd bent in Ijsland en vanuit daar naar de mooiste locaties toe mag. Oh ja, en je krijgt er nog betaald voor ook.

Deze functie komt namelijk met een maandelijkse salaris van €9,500 waarvoor je dus in alle verschillende landen social media posts moet bijhouden, moet vloggen en travel guides moet maken. Dus hebben jij en jouw bestie nog helemaal geen plannen voor de zomer, go for it!

Solliciteren is easy. In plaats van een cv op te sturen moet jij een travelachtige vlog maken over de stad (of dorp) waar jij vandaan komt en overtuig ze dat jij dé travelguide bent die ze nodig hebben. De laatste dag om je hiervoor aan te melden is 15 mei en de baan zelf is van 1 juni tot 15 augustus. Als dit geen originele manier is om vele dierbare momenten te maken… Kan je naderhand nog een mooie fotoboek afdrukken met jullie leukste kiekjes.

Lees ook: waarom reizen in je twintiger jaren je lessen voor het leven bezorgt.