Fotograaf Nick Olson en designer Lilah Horwitz bouwde dit fantastische droomhuis voor een bedrag van 450 euro. Ze gebruikte enkel gerecycled materialen, hout en afgedankte ramen. Dit is hun verhaal.

Een huis van ramen

Olson’s familie bezit een stuk land in de bergen van West Virginie en hier nam hij Lilah mee naartoe op hun eerste date. Samen keken ze naar de zonsondergang en droomden over de toekomst. Hardop droomden ze weg over hoe gaaf het zou zijn om een huis van ramen te bouwen op deze plek. Altijd genoeg daglicht en een prachtig uitzicht. Dit klinkt als een vrij impulsief, random idee wat ver onderaan de bucketlist van menig stel zou belanden. Maar voor dit stel was niks minder waar. Nick en Lilah stopten nog geen jaar na het ontstaan van dit idee met werken en begonnen aan de bouw van hun droomhuis. In de onderstaande video vertellen ze zelf hun verhaal en is het verbluffende resultaat te zien:

Het koppeltje wist de bouw te realiseren door tientallen garage-sales af te gaan en gerecyclede materialen te gebruiken.

man man droomhuis

droomhuis-stel-450-euro-femfem