Ben jij een fan van The Real Housewives? Dan hebben we goed nieuws voor je! Binnenkort is het nieuwe seizoen van een soortgelijk programma te streamen op Netflix. Wij praten je bij.

dubai bling seizoen 2 netflix
Loujain Adada

Dubai Bling

Bereid je voor op wat sappig nieuws, want het nieuwe seizoen van Dubai Bling staat op het punt om je Netflix-kijklijst een upgrade te geven. We gaan weer duiken in het glamoureuze leven van de rijken en beroemdheden die de cast van Dubai Bling rocken. Als je je hebt vermaakt met alle drama in The Real Housewives, dan is Dubai Bling jouw next guilty pleasure. En je hoeft niet lang meer te wachten, want seizoen 2 komt binnenkort naar je toe op Netflix.

Volg het leven van miljonairs

In Dubai Bling wordt het dagelijkse leven van tien miljonairs in Dubai gevolgd. Het is een show vol glitter en glamour, waarin we de bekende gezichten uit het eerste seizoen weer terugzien. Kris Fade, de Australisch-Libanese radiomaker, en zijn partner Brianna Fade zijn weer van de partij. Ook ondernemer Ebraheem Al Samadi en DJ Bliss Dubai maken opnieuw hun opwachting. Daarnaast kunnen we ook socialmedia-ster Farhana Bodi en de miljonairs Zeina Khoury, Safa Siddiqui, Danya Mohammed, Lojain Omran en Loujain Adadah verwachten in seizoen 2.

Een verrassende deelnemer

Maar dat is nog niet alles! Er wordt namelijk ook nog een extra miljonair toegevoegd aan de cast. En niet zomaar iemand. Niemand minder dan Huda Kattan, bekend van het beautymerk Huda Beauty, zal ons een kijkje geven in haar luxe leven. Dat belooft weer een sprankelend seizoen te worden!

Wanneer kunnen we het nieuwe seizoen kijken?

We zullen niet raar opkijken als het nieuwe seizoen van Dubai Bling net zo’n succes zal worden als het eerste seizoen. Met nieuwe gezichten, top thema-afleveringen en gegarandeerd drama in het luxe Dubai, wordt dit seizoen epic. Dubai Bling gaat vol gas om ons te betoveren en een flinke indruk achter te laten.

Vanaf 13 december is seizoen twee op Netflix te zien. Kun je toch niet wachten? Kijk dan hieronder de trailer.