Girls, pak je waaier er maar bij want hier ga je het gegarandeerd heet van krijgen. Op Instagram duikt er een dubbelganger van David Beckham op – en oh wat is hij knap. Nooit je slag kunnen slaan bij de echte David? Misschien maak je bij de dubbelganger wel een kans.

look-a-like David Beckham
Bron: @christiansantos

Look a like

Fans worden helemaal wild van Christian Santos oftewel Cristian Beckham, die sprekend op David Beckham lijkt. “You must be David Beckham’s lost son!” zegt iemand in de reacties. Christian komt uit Spanje en speelt ook voor de Spaanse voetbalclub Deportivo de La Coruna. Hij lijkt dus niet alleen op David, maar voetbalt ook net als David vroeger deed.

Christian post een filmpje op Instagram waar hij hard aan het trainen is. Dit filmpje werd maar liefst 43.000 keer bekeken en had honderden reacties. De meeste reacties gingen over dat de 31-jarige Christian sprekend op David lijkt. “You look like David Beckham!” zegt iemand. En iemand anders zegt “My mom says that you should marry me!”

De look-a-like verovert alle vrouwen hun harten met de knappe foto’s die hij op Instagram plaatst. Foto’s met zijn mooie lach en filmpjes van zijn fitte lijf is wat je kan zien als je door zijn pagina scrollt. Hoewel iedereen hem knap vindt met zijn korte haar, zijn wij juist aan het smelten van toen hij nog lang haar had. Almost fainting.

Hallo Schönheit

Hoewel Christian Spaans is, verblijft hij momenteel niet zo ver van ons. Hij verblijft in Duitsland. Good news for us. In zijn posts laat hij niet alleen paar sexy Spaanse woorden vallen, maar ook wat Duitse. Je mag dus kiezen. Sla jij je slag in het Spaans (hola hermosa) of in het Duits (hallo schönheit).