Het is weer zo ver: we hebben weer de perfecte dupe gevonden. En dit keer is het van een van de most wanted merken: Charlotte Tilbury. De Hollywood Flawless Filter is je vast niet ontgaan. Het is op dit moment een van de meest gewilde make-up product on planet. Hij is wel een beetje aan de dure kant maar dat houdt je niet tegen. Wat nou als wij zouden zeggen dat het véél goedkoper kan? Goedkoop maar alsnog precies hetzelfde. Keep on reading. 

Bron: Pinterest

The cheaper the better

Als je de de Hollywood Flawless Filter nog niet kent, is dit nu het moment dat wij jullie kennis laten maken, nice to meet you. Je kan de Flawless Filter eigenlijk zien als een foundation, primer of als een BB-cream. Je moet echt voor jezelf uitvinden hoe jij hem het fijnst vindt. Maar een ding is zeker: het zal je de glow van je leven geven. De Hollywood Flawless Filter is echt de musthave van het moment, maar deze alleskunner kost wel €44.

Oei. Niet getreurd schat, we hebben een dupe voor je remember? Onze lieftallige e.l.f. staat al bekend om haar goede producten, maar met een mooi prijskaartje. e.l.f. was zo aardig om de bijna niet te onderscheiden dupe te maken van de Hollywood Flawless Filter. Thank you so so much. 

Halo Glow Liquid Filter

Net als Hollywood Flawless Filter zorgt de Halo Glow Liquid Filter van e.l.f. voor een natuurlijke glowy skin. Je kan hem net als die van Charlotte zelf gebruiken hoe je wilt. De ene vindt het product fijn als foundation en de ander als primer. Een ding kunnen wij zeggen, dit product past perfect bij jouw everyday make-up look. TikTokker @mikaylanogueira laat ons zien hoe identiek de twee producten zijn. En dan nu the big news. Dit product kost maar €15 en dat is €29 goedkoper dan die van Charlotte Tilbury! Je weet wat je nu te doen staat toch?

@mikaylanogueira ELF COMING FOR CHARLOTTE TILBURY WITH A FLAWLESS FILTER DUPE??? #dupe #makeup #beauty #flawlessfilter ♬ original sound – Mikayla Nogueira