Action komt weer met een mega fijne dupe. Dit keer zal je lichaam je dankbaar zijn als je besluit dit pareltje aan te schaffen. Met deze dupe van Cloudpillo sta jij voortaan fris en fruit op uit je bed! Enne, dat klinkt ons als muziek in de oren.

dupe van Cloudpillo action
Bron: Action

Action verkoopt dupe van Cloudpillo

Zo nu en dan komt Action met een nieuwe dupe waar wij ontzettend blij mee zijn. Nu verkoopt Action een superfijn hoofdkussen. Een kussen dat bijzonder in de buurt komt van het ergonomische kussen van het bekende merk Cloudpillo. Ontzettend veel mensen zweren bij dit fijne kussen, waar je lekker op slaapt én ook nog eens genoeg ondersteuning uithaalt voor je rug, nek en hoofd.

Een ergonomisch kussen is gemaakt van versnipperd traagschuim. Dit biedt genoeg ondersteuning voor je nek en vormt zich helemaal naar jouw lichaam. Hierdoor kunnen nekklachten als sneeuw voor de zon verschijnen. Heb jij dus last van onverklaarbare klachten en sta jij ’s ochtends vaak met pijntjes in je rug of nek op? Dan is dit kussen misschien wel de oplossing voor jou.

Ergonomisch kussen te koop

Het ergonomische kussen van Cloudpillo zorgt ook al jaren voor lyrische reacties. Toch betaal je hiervoor een behoorlijk bedrag. Bij Action kost het ergonomische kussen op de webshop namelijk een stukje minder. Enne, daar krijg je dan ook nog wat voor terug! Het kussen van Action heeft namelijk nog wat extraatjes in petto. Zo bestaat hij namelijk uit twee verschillende kanten. Eén kant bedekt met een verkoelende technologie, de andere kant bedenkt met bamboe. In de zomermaanden lig je op de kant met verkoelende technologie, zodat het je hoofd lekker koel kunt houden. In de wintermaanden draai je het kussen om en heb je dankzij de bamboelaag een kussen dat de warmte goed vasthoudt.

Het kussen is ook nog eens helemaal te perfectioneren naar hoe jij hem graag zou willen hebben. Hou je bijvoorbeeld van een niet al te dik kussen en vind je hem te dik? Dan kun je er wat materiaal uithalen, zodat hij een stuk minder vol wordt. Ook kun je hem verder opvullen als je vindt dat hij wel wat voller kan. Net hoe jij het het liefst wil dus! Je scoort het kussen al voor een bedrag van €19,95.

ergonomisch kussen action

 

Waarom een ergonomisch kussen?

Heb je nog geen ergonomisch kussen en twijfel je om over te stappen? Dan wil je waarschijnlijk weten waarom juist dit kussen dé beste optie is voor jou. Ergonomische kussens hebben ontzettend veel voordelen. Zo vertelden we net al even dat het rug- en nekklachten aanzienlijk kan verminderen, maar dat is zeker niet alles. Een ergonomisch kussen kan namelijk veel meer wonderen verrichten. Het verbetert bijvoorbeeld je slaaphouding en kan ervoor zorgen dat je minder snurkt. Kortom: de voordelen zijn eindeloos. Verdiep je er eens in en sla daarna je slag bij Action, want voor dit prijsje ga je hem nergens anders vinden!