De Boston Birkenstocks zijn de afgelopen maanden niet meer weg te denken. Ze zijn stijlvol én lopen lekker, dus vreemd is dat niet. Ze zijn helaas wel wat aan de prijs. Vind jij de echte te duur, maar zou je ze wel graag in je kast willen hebben staan? Dan moet jij even langs de Aldi. Aldi verkoopt namelijk dupes van Birkenstocks.

dupes van Birkenstocks
Bron: Birkenstock

Schoen van het jaar

Het kan niet zo zijn dat het je ontgaan is. De Boston-variant van Birkenstocks is populairder dan ooit en haast iedereen heeft getwijfeld om dit schoeisel aan te schaffen. Het was even wennen aan de schoen, maar uiteindelijk blijkt het een superaankoop te zijn. Ze zitten namelijk perfect, lopen heerlijk en zijn ook nog eens enorm stijlvol onder bijna iedere outfit. Haast jammer dat het winterseizoen nu haar intrede maakt, want in de echte koude temperaturen wordt het misschien iets té fris. Al kunnen we het natuurlijk nog even rekken door er voor nu gewoon nog wat dikkere sokken in te dragen. We willen namelijk écht nog geen afscheid nemen van deze toppertjes, want je kunt er zo veel leuke outfitjes mee combineren.

Dupes van Birkenstocks Boston bij Aldi

Wat wel jammer is, is de prijs. Je legt zo €150,- neer voor één paar schoenen en dat is nogal wat. Natuurlijk is het, het dubbel en dwars waard, maar we begrijpen dat je nog al kunt aanhikken tegen zo’n grote aankoop. Niet gek dat je ze misschien nu dan toch nog niet in de kast hebt staan. Gelukkig hebben wij heel goed nieuws voor jou. Je kunt nu namelijk dupes van Birkenstocks scoren bij de Aldi. Enne, uiteraard bieden zij ze aan voor een leuker prijsje dan die €150,-. Je loopt er nu dan voor een prima bedrag van €15,- mega stijlvol bij. Als dat geen goede deal is, weten wij het ook niet meer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lou (@_lou.lou.lou)

Twee varianten

We zeiden het net al even, maar met de winter voor de boeg lijken deze schoenen niet per se de beste optie. Ze zijn immers open en koude voeten is niet zo prettig. Gelukkig heeft Aldi hieraan gedacht en bieden ze twee verschillende varianten aan in het assortiment. Je kut namelijk gewoon voor de normale gaan.

Helemaal prima, want zo ben jij vast vroeg voorbereid op het voorjaar. Je kunt ook kiezen voor de variant met een zacht vachtje van binnen. Die is nú, zo tijdens het najaar en in de winter, natuurlijk perfect om je voeten net wat warmer te houden. Met een paar dikke sokken in deze variant hoef jij je nergens druk over te maken. Uiteraard kun je beide varianten ook nog eens krijgen in verschillende kleurtjes, dus keuze ten top.

@leledt_RUN♬ La belle vie – Sacha Distel