We kennen mooiboy Dusty inmiddels allemaal wel. 1 van de bekendere deelnemers van afgelopen Ex On The Beach: Double Dutch seizoen. Daarnaast zou je hem ook kunnen kennen van zijn scooter ongeluk dat hij een aantal maanden terug had. Hij heeft lang moeten revalideren, nadat hij uit coma kwam, en nu is hij zijn leven weer helemaal aan het oppakken. Enne, blijkbaar was 1 realityshow niet genoeg, want Dusty heeft aangegeven mee te willen doen aan Temptation Island. Oehhhh…

bron: @dustytaconis
bron: @dustytaconis

Een serieuze relatie

Je zou het misschien nooit kunnen bedenken, maar Dusty is toe aan een échte serieuze relatie.  “Ik weet van mezelf dat ik heel loyaal ben als ik in een relatie zit”, vertelt Dusty. “Ik heb dat ook met mijn ex meegemaakt, want ik had niet eens zin dat meiden tegen me spraken toen. Ik dacht: ik heb een vriendin en zij is mijn alles, dus praat niet tegen mij.” Zo zo, wij zijn benieuwd of Dusty wel echt loyaal kan blijven, want tijdens Ex On The Beach leek hij helemaal losgeslagen. Zelf laat hij weten zijn wilde periode achter zich gelaten te hebben. Hmm, do you believe in second chances? 

Temptation Island?

Ex On The Beach: Double Dutch is het programma waar vele Dusty van kennen. In de villa zorgde hij voor de nodige drama, and we loved it. Nu laat hij weten dat als hij ooit weer een vriendin krijgt, hij grote plannen heeft. “Als ik in de toekomst ooit nog een vriendin krijg, is het mijn doel om aan Temptation Island mee te doen. Zodat ik aan iedereen die denkt dat ik niet loyaal ben, kan laten zien dat ik dat wel ben. Het maakt niet uit wat er gebeurt, ik blijf sowieso wel loyaal. Daarom is Temptation een mooie uitdaging.” Het lijkt er dus op dat hij redelijk zeker van zijn zaak is, en dat hij zich tegenover ons allemaal wilt bewijzen.

Tegenovergestelde

In Ex On The Beach gedroeg hij zich precies het tegenovergestelde, waardoor weinig mensen nog maar geloven dat hij loyaal kan zijn. “Ik zat niet met meisjes die mijn type waren in de villa. Ik moest gewoon roeien met de riemen die ik had. Als ik echt een meisje heb met wie ik een klik heb en dat mijn type is, dan weet ik van mezelf dat ik een loyale jongen kan zijn. De meiden in de villa waren gewoon geen relatiemateriaal”.

Lees ook: Dusty uit EOTB krijgt eigen realityserie