Lekker op de bank een middagdutje doen is een typisch Spaanse siësta activiteit. En dat Spanjaarden goede siësta ideeën hebben, dat bewezen ze al met het platform Napflix. Maar ze hebben weer iets nieuws bedacht, namelijk de dutjesbar Siësta&Go.

After-lunch dip

Deze dutjesbar is te vinden in Madrid. De after-dinner dip kennen we allemaal, maar waarom kun je dit niet hebben na de lunch? Of misschien ben je wel gesloopt van het shoppen. Wij snappen wel dat je dan even zin hebt om te gaan slapen. Siësta&Go is hiervoor de perfecte plek. De naam zegt het al: je houdt kort een siësta en daarna ben je weer klaar om energiek de rest van je dag te vervolgen.

Dutjesbar Siësta&Go

Bij deze dutjesbar hebben ze diverse (stapel)bedden waar je een lekker middagdutje kan doen. Je kan overdag tussen 11.00 en 19.00 voor 30 euro drie uurtjes bijslapen. Voor een powernap kun je zelfs per minuut betalen, ideaal! Na elk dutje worden de bedden weer netjes verschoont, zodat je altijd in een heerlijk schoon bedje kunt kruipen. Naast slapen, kun je bij de bar ook terecht voor het lezen van boeken, tijdschriften en voor werkplekken om rustig te werken of studeren. Deze bar klinkt voor ons als de meest perfecte, rustgevende plek.

siesta en go siesta&goFoto’s: Siesta & Go 

Zoek je nog buitengewone plekken om te slapen? Zie hier de meest bijzondere plekken om te slapen.