Ga je voor luxe, comfort, het lekkere eten, het mooie interieur of slechts voor de omgeving? Iedereen zijn wensen zijn anders. Maar bij deze hotels hoef je niet te kiezen, hier krijg je het allemaal. Daar moet je dan helaas ook wel de hoofdprijs voor betalen.

The Royal Penthouse, Corinthia Hotel, Londen

Alleen de naam klinkt al duur. Dit hotel in Londen, geeft je niet enkel een kamer. In dit hotel krijg je een volledige beleving bij binnenkomst. Je hotelkamer mag haast geen ‘hotelkamer’ genoemd worden. Een complete woning ligt voor je voeten. Van hieruit heb je uitzicht op de Big Ben en de London Eye, je hoeft dus eigenlijk je hotelkamer niet meer uit. Wat ook een beetje zonde is van het geld, je betaalt namelijk een kleine €30.355 per nacht. Valt wel mee toch?

duurste-hotel-londen-femfem

Foto via Corinthia

Presidential Suite, St Regis, New York

Nog een tikkeltje duurder dan deze hierboven. Ach, zijn we gewend van New York. Met ruim 278 m2 tot je beschikking, zul je bijna verdwalen op je hotelkamer. Om toch buiten te komen en wat van de stad te zien, staat er 24/7 een Bentley voor je klaar die je overal naartoe brengt waar jij maar wilt. Voor dit grapje betaal je € 31.098 per nacht.

duurste-hotelkamers-new-york-femfem

Foto via Whitepages

Amanyara Villa, Amanyara, Turks- en Caicoseilanden

Waar? Nee, het is geen all-inclusive hotel in Turkije zoals wij die kennen. De Turks- en Caicoseilanden liggen net boven Haïti en de Dominicaanse Republiek. Dat betekent dus ook, naast dit droomhotel, witte stranden en een helderblauwe zee. Wordt ’s ochtends wakker met een duik in je zwarte infinity pool om vervolgens een uitgebreide wandeling te maken door het natuurgebied van 18.000 hectare, dat eigendom is van het hotel. Hier kan je je wel vermaken, toch? En dit alles voor slechts €31.100.

duurste-hotelkamers-amanyara-femfem

Foto via Telegraph

Shahi Mahal Suite, Raj Palace, Jaipur

Het vele goud en de indrukwekkende inrichting laat je voelen als een prinses in haar paleis. En dat is bijna waarheid, aangezien het hotel voorheen een paleis is geweest. Je moet van al het goud houden, maar indrukwekkend is het zeker. Haal een boek uit je persoonlijke bibliotheek, om deze vervolgens in een ruk uit te lezen in je jacuzzi op je dakterras. Voor € 39.454 mag jij hier een nachtje slapen.

duurste-hotelkamers-rajpalace-femfem

Foto via Telegraph

Hilltop Villa, Laucala Island, Fiji

De naam zegt het al. Aan de top van een heuvel, tussen honderden palmbomen, vind je dit indrukwekkende resort.  Deze ligging geeft je een panoramisch uitzicht over de omgeving vanaf je privézwembad. De kids kun je hun gang laten gaan en je hoeft je niet druk te maken waar je zult eten, want je hebt 24/7 een persoonlijke nanny, kok en chauffeur tot je beschikking. €51.900 is dan best een koopje, toch?

duurste-hotelkamers-fiji-femfem

Foto via Laucalaisland

Ty Warner Penthouse, Four Seasons, New York

De hoogste hotelsuite van New York inclusief glasbalkon waardoor je 360 graden New York rond kunt kijken. Meer hebben we eigenlijk niet te zeggen. Ohja, deze kost €56.270.

duurste-hotelkamers-newyork-femfem

Foto via Pursuitist

The Royal Villa, The Grand Resort Lagonissi, Athene, Griekenland

We hoeven helemaal niet zo ver weg, willen we heel veel geld betalen voor de mooiste hotelkamers. De één na duurste, ligt namelijk gewoon in Griekenland. Kun je weer besparen op je vliegtickets. Is het buiten iets te koud geworden om te zwemmen? Dan ga je toch gewoon naar je binnenzwembad. Na je dagelijkse zwemslagen en je uurtje trainen met je personal fitnesscoach, laat je je spiertjes even goed losmaken door je persoonlijke masseur, terwijl je persoonlijke pianist een rustgevend muziekje speelt. Wel heel persoonlijk allemaal.. Voor maar €61.830 is dit optrekje voor heel even van jou.

Screenshot 2017-10-06 at 16.11.42

Foto via Lagonissiresort

Royal Penthouse Suite, President Wilson Hotel, Genève

En dan, de top van de top. Als je denkt dat het niet meer beter kon na de vorige, heb je het mis. Met een uitzicht over het meer van Genève en de Mont-blanc kun jij de ondergaande zon zien zakken in de zee, terwijl jij ligt te chillen op je terras. Ga van je jacuzzi, naar de sauna, naar je enorme regendouche in een van de 12 badkamers. Je hebt haast de kans niet om na één nacht alles gezien en gedaan te hebben in je suite, maar na een nacht is al je geld hoogstwaarschijnlijk al op. Dit optrekje kost namelijk €80.699. Om te kopen? Nee.. voor één nacht.

duurste-hotelkamers-geneve-femfem

Foto via Hotel President Wilson

Deze hotels zijn natuurlijk onwijs mooi, maar deze roze plekken over de hele wereld blijven onze favoriet.