We hebben een joekel van een huis gevonden en het zou zomaar van jouw kunnen zijn. Mits je redelijk wat euro’s op je rekening hebt staan. De huurprijs is zo’n 50 keer meer dan het gemiddelde huis in Nederland en mocht je het dus willen kopen dan moet je er wel even 15,75 miljoen voor wegleggen.

duurste huis Nederland FEM FEM

Het duurste huis van Nederland

Deze parel ligt in het buitenplaats van ‘Klein Bentveld.’ Dat er in de naam het woord ‘klein’ zit is nogal tegenstrijdig aangezien de buitenplaats 4 hectare aan grond bezit met drie gebouwen, die kort geleden nog gerenoveerd zijn. Op ‘Klein Bentveld’ vind je een koetshuis, ’t Jaghthuys, opstallen en een park. Ben je al benieuwd hoe het eruit ziet? Ik weet zeker dat je verliefd bent geworden na het kijken van deze video:

Voor de sportliefhebbers ook niks te klagen want er is namelijk een voetbalveld, tennisveld, hockeyveld en natuurlijk een zwembad met een bijbehorend romantisch poolhouse! Ondanks de grote oppervlakte van dit landgoed is het geen huis waarin je je eenzaam gaat voelen.

duurste huis van Nederland 1 FEM FEM duurste huis van Nederland 2 FEM FEM duurste huis van Nederland 4 FEM FEM duurste huis van Nederland 3 FEM FEM duurste huis van Nederland 6 FEM FEM duurste huis van Nederland 5 FEM FEM

Wil jij niet afgelegen wonen? Dan hebben wij óók een droomhuis in Amsterdam gevonden.