Yes, wij zijn blij! En wij denken alle andere fans van de welbekende serie Dynasty ook! Na een super tof eerste seizoen, was er een flinke drang naar een tweede. En goed nieuws, want die komt er! Al maanden wordt er uitgekeken naar het vervolg en nu is het definitief duidelijk wanneer de serie weer verder gaat in Nederland.

dynasty-fem-fem

Tweede seizoen

Dynasty kan misschien bekend in de oren klinken voor de ietwat oudere generatie. En dit klopt! Het is een vernieuwde serie van de gelijknamige show in de jaren tachtig, die erg populair was. Na een wat aarzelende start van de reboot groeide de populariteit van Dynasty toch en werd het eerste seizoen zelfs verlengd met extra afleveringen. Na een mooi eerste seizoen kon het dan ook niet anders dat er interesse was naar een tweede!

In seizoen 1 konden we genieten van de rijke familie Carrington die in Atlanta doen en laten wat ze willen. Voordal dochter Fallon is er een ster in zet iedereen naar haar hand. Maar dan gooit de nieuwe liefde van haar vader roet in het eten en begint de drama.

Netflix

De serie zal starten op Netflix in Nederland op 13 oktober en daarmee wordt vastgehouden aan het schema dat ook gehanteerd werd tijdens het tweede deel van seizoen 1. Dit zal betekenen dat Dynasty seizoen 2 dus iedere zaterdag te volgen zal zijn bij Netflix, met ingang van 13 oktober 2018. De aflevering zal steeds weer binnen 24 uur verschijnen na de Amerikaanse uitzending. Nederlandse fans van Dynasty hoeven dus nauwelijks achter te lopen op Amerika. Is dat even goed nieuws op de donderdagochtend!

Lees ook: is deze serie de nieuwe ”lost”?