De hype rondom de Dyson stofzuiger is niet te missen: iedereen wil de snoerloze stofzuiger in zijn bezit hebben. Het is niet alleen maar praktisch, maar heeft iets wat heel veel andere stofzuigers niet hebben, namelijk de looks. Iets houdt veel mensen wel tegen, namelijk de prijs. Als je geluk hebt, kun je ‘m scoren voor 400 euro, maar lang niet iedereen is op tijd met zulke aanbiedingen. Gelukkig heeft de Lidl een dupe die nét zo goed werkt (én ook erg mooi is).

stofzuiger lidl dyson dupe
Bron: Lidl

Dyson stofzuiger: wij vertellen je of het de hype waard is

Je kunt er niet omheen: ook jij hebt even gedroomd van de Dyson stofzuiger – en groot gelijk geven we je. Want hoewel het allemaal vertrouwd is, die stofzuiger met snoer en zak, zijn we er opgegeven moment tóch een keertje klaar mee. Wie houden we namelijk voor de gek? Een snoerloze stofzuiger met een zuigkracht van hier tot Tokio en daarbij, makkelijk om mee te nemen naar boven of beneden. Niet alleen omdat-ie draadloos is, maar ook om zijn heerlijke lichtgewicht. Iedereen wil dat!

Maar is het geld wat ze vragen, dan ook wel waard? Geef je zoveel centen uit, dan mag je daar best het één en ander van verwachten. Op het internet geven een heleboel gebruikers hun eerlijke mening: handig, want met de grote lenteschoonmaak voor de deur, kunnen we een eerlijke mening wel gebruiken.

Volgens een heleboel gebruikers is het antwoord duidelijk: de Dyson is een échte investering. Je huis is met een Dyson nooit zo schoon geweest – al helemaal met de extra handige opzetstukken, waardoor je elke millimeter van je huis, plinten, stoelen en banken nóg grondiger schoon kan maken. Daarnaast is-ie stiller dan andere stofzuigers en dus een aankoop waar je absoluut geen spijt van zal krijgen.

Echter, is dat niet voor iedereen reden genoeg om 800 tot 1000 euro uit te geven. Het is én blijft heel veel geld en sommige mensen kunnen zich dat simpelweg niet veroorloven. Helemaal niet gek en voor die mensen, heeft de Lidl iets anders bedacht: een dupe. Oeh!

Wie heeft een Dyson nodig, als de Lidl nét zo goed werkt?

Iedereen maakt op een verschillende manier schoon: de ene met dát apparaat, terwijl de ander het met dat andere doet. Als het maar schoon wordt, toch? Precies wat de Lidl dacht toen ze de dupe lanceerden van de Dyson stofzuiger. Je leest het goed, een Dyson lookalike! De draadloze stofzuiger van onze favoriete supermarkt is alles wat je nodig hebt: hij is licht, draadloos én krachtig. En dat, voor maar €79,99! De belangrijkste punten, hebben wij voor je op een rijtje gezet.

  • De stofzuiger kan zowel gebruikt worden als handstofzuiger, als gewone voor de vloer.
  • Het heeft een moderne cycloontechnologie voor het zuigen zonder stofzuigerzak
  • Heeft een krachtige 130 W-motor
  • Komt mee met een elektrische vloerborstel, stofborstel, voegenmondstuk, wandhouder inclusief montagemateriaal
  • Heeft twee standen: MAX-modus + ECO-modus
  • Bijzonder schone uitblaaslucht door HEPA-filter + RVS filter

Kortom: een handige stofzuiger, wil je niet zó veel geld uitgeven aan een originele Dyson. Bij zoveel voordelen komt er uiteraard altijd een nadeel en dat is dat de accuduur 25-45 minuten is. Een gigantische lenteschoonmaak zal je dus niet in één keer lukken, maar door de batterij eenvoudig te verwisselen, kun je zo verder met waar je mee bezig was!

Dyson stofzuiger dupe Lidl
Bron: Lidl