Of je ‘m nou cadeau wil geven, voor jezelf wil houden of met je partner wil delen: deze adventskalender is een musthave voor een spannende decembermaand. Elke dag een speeltje om die romantische tijd van de koudere dagen te verzoeten met sensualiteit. Hoe leuk?

easytoys adventskalender
Bron: EasyToys

Effe wat anders

Als je het aan ons vraagt: wij zijn die adventskalenders met verschillende soorten chocolade wel zat. Wij doen liever 24 opwindende deuren met spannende gadgets open dan kilo’s aankomen door die (eigenlijk helemaal niet lekkere) chocolaatjes. Deze EasyToys adventskalender is dan ook een perfect cadeau om jezelf (of) je partner te verwennen. De kalender zit bomvol sexy stuff en luxe verzorgingsproducten, en is perfect om de laatste weken van het jaar wat spannender te maken.

De EasyToys Adventskalender is niet alleen een feest om uit te pakken, maar ziet er ook nog eens prachtig uit. Daarnaast bevat de inhoud ook allemaal hetzelfde design, waardoor je na het uitpakken een mooie complete collectie hebt in dezelfde kleur. De mysterieuze box heeft – surprise, surprise – 24 vakjes met de pikantste goodies voor tussen de lakens. Of je nu in bent voor solo play of partner play, deze box biedt jou alles wat je nodig hebt om de temperaturen op te voeren. Wat je kunt verwachten van de adventskalender die voor iedereen geschikt is? Hou je vast:

  • 8 speeltjes
  • 9 verzorgingsartikelen
  • 6 kinky items
  • 2 extra’s

Cadeautje?

Een cadeautje voor jezelf, voor jouw en je partner of misschien voor iemand anders? Je kan het dus ook zien als een hoe-overleef-ik-de-feestdagen-als-vrijgezel-overlevingspakket. Nou als dat geen cadeau is voor een vrijgezel iemand, dan weten we het ook niet meer.

Van vibrerende eitjes tot erotische dobbelstenen, massage olie en meer; de keuze is reuze en er is voor ieder wat wils. Om het even extra duidelijk te maken: of je nou een of meerdere partners hebt óf lekker single bent, met de EasyToys Adventskalender van 2022 hoef je je tijdens de feestdagen niet te vervelen. Geloof ons maar, met deze speeltjes en accessoires ben je voorlopig wel even zoet. Je scoort deze spicy adventskalender op de website van Bol.com.