Echte Meisjes in de Jungle is back en het programma is inmiddels al een aantal weken bezig. Het was elf jaar geleden al zo’n succes, en het lijkt er op dat het nu alleen maar bekender is geworden. We hebben het er ook wekelijks grondig over… maar wat als er ooit een andere versie zou komen? Denk aan Echte Jongens in de Jungle. Enne, TikTok heeft al bedacht wie er allemaal mee zou moeten doen!

Echte Meisjes in de Jungle
Bron: @Instagram en @Videoland

1. Robbert Rodenburg

Allereerste hebben we Robbert Rodenburg, zie jij hem al in de Jungle lopen en strijden? Wij wel! Robbert is een Nederlandse Youtuber, acteur en presentator. Hij is voornamelijk bekend van zijn online serie Open Kaart, waarin hij verschillende bekende Nederlanders interviewt. In Laos zou hij het zeker weten kunnen overleven, hij heeft niet voor niets Expeditie Robinson 2021 gewonnen. Voor hem zal het avontuur dan ook een eitje zijn. Naja, ligt er maar net aan hoe erg zijn medekandidaten zijn…

2. Jerrel Baumann

Make-upartist en voormalige deelnemer aan Big Brothers Jerrel Baumann zou ook een perfecte kandidaat kunnen zijn voor Echte Jongens in de Jungle. Jerrel heeft een hoop volgers opgebouwd op TikTok en was ook enige tijd actief op YouTube. Hij zou alle deelnemers in Laos elke ochtend effe willen oppimpen, maar zou iedereen dat kunnen waarderen?

3. Duncan Tromp

O wat waren we blij toen we Duncan Tromp voorbij zagen komen in de TikTok. Duncan heeft op moment van pennen bijna 800.000 volgers en is vooral bekend om zijn hysterische video’s over zijn dagelijkse leven. Van zijn shopverslaving tot wilde avonturen en eetbuien: alles passeert de revue. Gieren gegarandeerd. Dus ook in Laos! Er moet toch iemand de grappenmaker zijn in de jungle, toch?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duncan Tromp (@dunctromp)

4. Leroy Jory

Waarschijnlijk herken je zijn koppie nog wel: we hebben hem niet zo lang geleden nog in Prince Charming gezien. Leroy Jory zou dan ook een leuk kandidaat kunnen zijn voor de mannelijke versie van Echte Meisjes in de Jungle. Zeg je social media, dan zeg je écht Leroy. Met ruim 34 duizend volgers timmert deze ambitieuze influencer dan ook lekker aan de weg op Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LEROY JORY (@leroyjory)

5. King Faisel

Zeg je Echte Jongens in de Jungle, zeg je King Faisel. King Faisel is een persoon die niet weg te denken is als het programma ook écht wat zou worden. Zijn expressieve karakter heeft hem veel fans opgeleverd en zal alleen maar groter worden. Een ding is zeker: King Faisel zal voor chaos in Laos zorgen.

6. Nick Eshuis

Nick Eshuis kennen we van de o zo populaire McDates. Kletsen en juicen kan Nick als geen ander, dus hij past perfect tussen deze mannen. Juice incoming. 

@nickeshuis1999

Hahah grapje werk gwn #foryou #foryoupage

♬ Niet gisteurrr – amsterdamkid

7. Julien Kooij

Prince Charming kandidaat- Julien Kooij zou Echte Jongens in de Jungle ook kunnen rocken. Tijdens zijn Prince Charming avontuur probeerde hij het hart te veroveren van Chris Berendse, maar helaas is hij niet met de laatste stropdas naar huis gegaan. Hoewel Julien het ge-wel-dig vindt om op tafels te dansen en los te gaan, hebben we zo’n voorgevoel dat hij tijdens Echte Jongens in de Jungle iets meer op de achtergrond zal staan. Maar een wat rustiger typetje is ook nodig, toch?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julien Kooij (@julienkooij)

8. Ziggy Krassenberg

Naja, Ziggy Krassenberg kunnen we natuurlijk óók niet vergeten. Van Idols naar K3 zoekt K3 naar Echte Jongens in de Jungle? Misschien geen muziekprogramma, maar hij zal vast een uitzondering willen maken. We weten in ieder geval zeker dat Ziggy een hoop kleur in de Jungle zal brengen.

9. Gürsay Ayar

Net zoals Leroy, hebben we Gürsay Ayar dit seizoen in Prince Charming mogen ontmoeten. Ook hij is weggestemd, maar in Echte Jongens in de Jungle zouden we hem meer dan graag langdurig willen zien. Hopelijk overleeft hij het wel in de jungle. Zijn bos krullen zal aan een heel werk zijn…

10. Fawry Not Sawry

Precies wanneer je dacht dat hij nooit zou komen, komt ‘ie er nu aan: Fawry Not Sawry. Hij heeft een groot verleden gehad als roddeltante, maar die titel heeft hij inmiddels achter zich gelaten. Maarre, misschien komt zijn ware zelf in de jungle weer naar boven en gaat hij als een tierelier gossipen. We weten in ieder geval zeker dat we ons drie dubbeltjes zouden lachen als Fawry mee zou doen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fawry (@fawrynotsawry)

En de presentatrice…

En dan natuurlijk een presentatrice. TikTok heeft gekozen: en dat is niemand anders dan Patty Brard. Want wie zou de Echte Jongens in de Jungle beter kunnen begeleiden dan de diva herself. Wij zijn erg tevreden met dit idee en hopen natuurlijk dat Videoland ernaar gaat luisteren. Zou jij de mannelijke versie van Echte Meisjes in de Jungle kijken?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patty Brard (@pattybrard)