Na elf jaar keert Echte Meisjes in Jungle terug. Ein-de-lijk. De opnames zijn deze week nog maar net afgerond, maar we kunnen de Echte Meisjes sneller zien dan verwacht. De officiële startdatum van het programma is namelijk bekend.

Bron: @janiceblok en @gaby.blaaser

Het programma

Het is alweer elf jaar geleden dat we met z’n allen voor de buis gekluisterd zaten om Echte Meisjes in de Jungle te kijken. Het programma volgde tientallen vrouwelijke realitysterren. Het luxeleventje werd van de de dames afgenomen, aangezien ze in de jungle moesten overleven.

Om in een luxe verblijf te overnachten, moesten de deelnemers opdrachten winnen. Met elke opdracht die ze wonnen, verdienden ze €5000 en een warme douche. Uiteindelijk kon de winnaar met €50.000 naar huis gaan. En je raadt het al: deze situatie zorgde voor veel gekibbel, ruzies en andere legendarische tv-momenten. Gaan we dat dit seizoen ook terugzien?

Echte meisjes

Eerder werd al bekendgemaakt dat Echte Meisjes in de Jungle terugkeert. Enne, alle vrouwenharten klopten niet voor niets sneller en sneller. Deze comeback wil toch iedereen? Ook werden de kandidaten meteen bekendgemaakt. Gaby Blaaser, Louisa Janssen, Diva Maria, Janice Blok, Michella Kox, Lena Semenova, Jill Goede, Kelly Heruer, Esmée Ipema, Fabiola Volkers, Annebel Visscher en Channah Koerten gaan het avontuur van hun leven aan in Echte Meisje In De Jungle. Maar wie zou het échte meisje in de jungle zijn?

Eén ding is zeker: we kunnen een hoop drama verwachten. Dat kan ook bijna niet anders met deze groep uitgesproken meiden.

Releasedatum

Hoewel we in eerste instantie niet hadden gedacht dat we snel na de bekendmaking van het programma een release date kregen, hadden we dat toch mis. We hoeven namelijk niet heel lang meer te wachten om de deelneemsters te zien strijden in de jungle. Videoland maakte namelijk vandaag bekend dat de startdatum van het programma op 9 januari is. En de presentator? Dat is niemand minder dan Valerio Zeno. Wij zijn zó excited.

@janiceblok

Nog een aantal maandjes voordat jullie daar antwoord op krijgen 😏 @lenasemenova #EMIDJ #videoland

♬ original sound – cench