Tijdens de opnames van het programma The Real Housewives of Amsterdam is te zien dat weinig vrouwen het goed kunnen vinden met Sheila Bergeik. Zelfs haar ‘goede vriendin’ Magali neemt het niet voor haar op, maar doet juist het tegengestelde. In de nieuwste Realitea-video waar Fawry Not Sawry met realitysterren alle nieuwtjes bespreekt, was Sheila te gast. Enne, wat blijkt? De onderneemster doet hier een opmerkelijke uitspraak.

sheila bergeik echte reden ruzie magali realhousewives of amsterdam
Bron: Videoland

‘Magali heeft mij aangedragen voor de show’

Dit had waarschijnlijk niemand aan zien komen. Magali is de persoon geweest die Sheila heeft voorgesteld aan de producers van het programma TRHOA. Dit vertelt Sheila open en eerlijk aan Fawry. Ze geeft aan dat dit haar een leuke kans leek om zichzelf van de beste kant te laten zien. “Met de invalshoek om mijn bedrijf te promoten en te laten zien hoe ik alle ballen hoog houd. Toen hebben we auditie moeten doen met een aantal vrouwen. Sommigen zitten er nu nog in, anderen zijn eruit gegaan. Er is toen ook een pilot gedraaid en na de pilot is besloten wie wel en wie niet”, aldus de onderneemster.

We hebben allemaal kunnen zien dat Sheila het wel werd en Magali niet. Volgens Sheila zijn de twee realitysterren nooit vriendinnen geweest, maar ze weet bijna zeker dat dit het moment is geweest waar er scheurtjes zijn ontstaan. Dit lijkt haar ook wel duidelijk.

Niet geliefd

In het programma is te zien dat de andere huisvrouwen het niet goed kunnen vinden met Sheila. Sinds de onderneemster een verjaardagsfeestje heeft gegeven lopen de relaties tussen haar en Maria Tailor en Hella Huizinga al moeilijk. Daar beschuldigt Maria Sheila er namelijk van dat ze haar foto’s te veel bewerkt. “Het kan grappenderwijs zijn bedoeld, maar ik vond het best wel een ding. Mijn vriendinnen zullen dat nooit zo tegen mij zeggen. Never nooit”, aldus Sheila.