Als je samen in bed ligt heb je het vast en zeker meegemaakt. Bij vrouwen wordt er regelmatig naar een bepaald soort lichaamsdeel gegrepen. Vinden we het erg? Eigenlijk niet zo. Doen we het zelf ook terug? Jazeker! Een hand op de billen vinden we misschien wel fijn. Voor alle singles onder ons is het wellicht best moeilijk omdat zij geen borst, rug of booty hebben om tegenaan te kruipen.

@makmozza
@makmozza

Booty pillow

Daar komt binnenkort wellicht verandering in, want in Amerika heeft een briljante uitvinder een nieuw soort kussen uitgevonden: de Buttress Pillow. Je raadt het al: een kussen dat precies zo voelt als een lekkere, stevige, menselijke kont. Het is een ergonomisch kussen dat het afgelopen jaar een enorme kickstart heeft gehad en onwijs populair is bij de single mannen, als we de uitvinders mogen geloven. De ontwikkelaars van de Buttress Pillow vertellen dat mannen sinds de prehistorie al naar de kont van de vrouw verlangen – wat zijn het ook simpele wezens hé?

Natuurlijk moeten we de Buttress Pillow een beetje met een korreltje zout nemen. En wie zegt dat het kont kussen alleen leuk is voor mannen? Het kussen is verkrijgbaar in drie kleuren en is volgens de site 100 procent biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk en ethisch gemaakt. Het kussen heeft een prijs van 69 dollar, niet bepaald goedkoop, maar dan heb je ook wat!

Lees ook: waarom samen slapen met je lover heerlijk is