Na de cliffhanger van het derde seizoen van YOU kunnen we niet wachten tot het vervolg. We moeten nog een paar maandjes wachten tot we de serie kunnen bingen, maar Netflix laat ons gelukkig niet in de koude kleren zitten. Gisteren deelde de streamingdienst namelijk de eerste beelden van het vierde seizoen!

Eerste beelden seizoen vier YOU
Bron: Netflix

YOU

Als je de serie You hebt gekeken, ben je nu vast iets meer op je hoede als een man ineens interesse in je toont. We don’t blame you. YOU gaat over de manager van een boekhandel, Joe Goldberg. Joe wordt verliefd op een blonde schrijfster, Guinevere Beck. In eerste instantie lijkt hij een hele lieve romantische man te zijn. Maar als je de serie blijft kijken, valt het je al gauw op dat hij eigenlijk een geobsedeerde stalker is.

En dit geobsedeerde gedoe houdt maar niet op. Ook in het tweede seizoen zoekt Joe een nieuw slachtoffer op. In bijna elk seizoen van de serie vallen er doden. Meestal door Joe, maar in het tweede seizoen heeft zijn vriendin de smaak ook te pakken. In het derde seizoen houdt de liefde van de vriendin van Joe, Love, op en wordt ze door hem vermoord. Heel erg shocking. 

Cliffhanger

Het derde seizoen van You was nogal wat. Joe vermoorde koelbloedig zijn vrouw Love en liet zijn zoontje Henry achter om de (zoveelste) liefde van zijn leven te volgen naar Parijs, waarbij hij vastberaden is de hele wereld af te zoeken om haar te vinden. En dat Joe de hele wereld af zal zoeken om haar te vinden dat blijkt maar weer, want de serie verplaatst het aankomende seizoen naar de Engelse hoofdstad Londen. De reden volgens Penn Badgley (de acteur die Joe speelt)? Londen is goedkoper dan Parijs…

De locatie is niet de enige factor die zal gaan veranderen in het vierde seizoen van You, want er zijn ook een heleboel nieuwe gezichten. Dit deelde Netflix gisteren op de socials.

Release

We staan met kippenvel op het nieuwste seizoen te wachten, want eh… dit wordt nog wat. Het eerste deel kunnen we vanaf 9 februari 2023 bingen en het tweede deel vanaf 9 maart. We moeten dus helaas nog effe wachten.