Er hangt veel af van een eerste date. Misschien zit je daar namelijk wel met jouw prins op het witte paard en zijn jullie daarna voor altijd gelukkig samen. Een eerste date moet dan ook gewoon perfect zijn. Alle elementen moeten kloppen, waaronder het eten. Wij gingen op zoek naar hét eten dat je niet moet eten op een eerste date.

eten dat je niet moet eten op een eerste date
Pinterest

Eten dat je niet moet eten op een eerste date

Wij vrouwen houden nou eenmaal van eten. Het liefst doen we het de hele dag door, maar dat kan natuurlijk niet. Toch genieten we op z’n tijd zeker wel van een lekker hapje eten en vinden we het belangrijk dat we dat samen met onze lover kunnen doen. Eten op een eerste date is dan ook een must, want we moeten op basis daarvan kunnen beslissen of die man wel écht een match made in heaven is. Dit eten dat je niet moet eten op een eerste date, zul je even moeten noteren. Dit moeten jullie namelijk overslaan of voor een later moment bewaren!

#1 Saai eten

De standaard dingen bedoelen we dan. De alledaagse salades, kip nuggets of smaakloos vanille-ijs bijvoorbeeld. Op z’n tijd best lekker, maar absoluut niet voor een eerste date. Je verdient op een eerste date veel beter.

#2 Te groot eten

Bijvoorbeeld van die mega burgers met 2 hamburgers, dikke plakken tomaat en een lading sla en augurk. Of een club sandwich met vijf broodjes. Met geen mogelijkheid op een charmante manier naar binnen te krijgen dus beter gewoon overslaan tijdens die eerste date.

#3 Alles met rode saus

Pasta bolognese, lasagne of witte bonen in tomatensaus? Gewoon niet doen. Het is heerlijk en ook super simpel, maar zeker niet classy. Daarbij is de kans groot dat je morst en dat je vervolgens met een outfit met tomatenvlekken rondloopt. Zonde!

#4 Eten dat boeren veroorzaakt

Bijvoorbeeld die heerlijke cola zero die je bij je eten zou willen bestellen. Soms kan niets lekkerder zijn, maar verstandig is het helaas niet. Je kunt er namelijk mega van gaan boeren en dat is nou eenmaal alles behalve charmant. Toch maar die spa blauw dus!

#5 Eten dat eigenlijk stinkt

De meningen zijn verdeeld en ook wij zijn van mening dat knoflook of ui heerlijk kan ruiken. Op je bord dan! Als je het eenmaal naar binnen hebt gewerkt, is het meteen een stuk minder fris. Hoe lekker en smaakmakend het ook kan zijn, is het beter om het niet te eten tijdens een eerste date. Tip: eet dus niet bij een Griek!

#6 Hetzelfde als je date

Als jij als tweede kiest, moet je ervoor zorgen dat je iets anders eet! Je wil natuurlijk niet overkomen als iemand die haar eigen keuzes niet kan maken. Zorg dus altijd voor een back-up.

#7 Te pittig eten

De een kan het beter handelen dan de ander. Zorg er in ieder geval voor dat het niet zo pittig is dat je het ineens niet meer aan kan.Met zo’n brandende tong uit je mond en een rood aangelopen hoofd maak je alles behalve een goede indruk.

Lees ook: 7x de slechtste plekken voor een eerste date