Na elf jaar keert Echte Meisjes in de Jungle terug. Ein-de-lijk. Gekibbel, ruzies en andere legendarische tv-momenten: gaan we dat in dit seizoen ook terugzien? Wij weten het zeker na het zien van de eerste beelden.

Echte Meisjes in de Jungle eerste beelden
Bron: Echte Meisjes in de Jungle

De Echte Meisjes

Eerder werd al bekendgemaakt dat Echte Meisjes in de Jungle terugkeert. Enne, alle vrouwenharten klopten niet voor niets sneller en sneller. Deze comeback wil toch iedereen? Ook werden de kandidaten meteen bekendgemaakt. Gaby Blaaser, Louisa Janssen, Diva Maria, Janice Blok, Michella Kox, Lena Semenova, Jill Goede, Kelly Heruer, Esmée Ipema, Fabiola Volkers, Annebel Visscher en Channah Koerten gaan het avontuur van hun leven aan in Echte Meisje in de Jungle. Maar wie zou het échte meisje in de jungle zijn?

Eén ding is zeker: we kunnen een hoop drama verwachten. Dat kan ook bijna niet anders met deze groep uitgesproken meiden.

Heftige beelden

Het is alweer elf jaar geleden dat we met z’n allen voor de buis gekluisterd zaten om Echte Meisjes in de Jungle te kijken. Het programma volgde tientallen vrouwelijke realitysterren. Het luxeleventje werd van de de dames afgenomen, aangezien ze in de jungle moesten overleven.

Om in een luxe verblijf te overnachten, moesten de deelnemers opdrachten winnen. Met elke opdracht die ze wonnen, verdienden ze €5000 en een warme douche. Uiteindelijk kon de winnaar met €50.000 naar huis gaan. En je raadt het al: deze situatie zorgde voor veel gekibbel, ruzies en andere legendarische tv-momenten. Gaan we dat dit seizoen ook terugzien? Wij weten het zeker na het zien van de eerste beelden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Videoland (@videolandonline)

Zoals we kunnen zien, beloven de eerste beelden alvast veel goeds. Zo horen we hoe Michella Kox tekeer gaat omdat er een dame uitwerpselen van zich af heeft geslingerd in het bos. Ook zien we beelden hoe Michella een andere dame (vermoedelijk Janice Blok) aanvliegt. Dit wordt nog wat!

Release

We hoeven niet heel lang meer te wachten om de deelneemsters te zien strijden en kibbelen. Videoland heeft namelijk bekendgemaakt dat de startdatum van het programma op 9 januari is. En de presentator? Dat is niemand minder dan Valerio Zeno. Wij zijn zó excited.