Een lekker broodje döner of een kapsalon na een lange gezellige stapavond is natuurlijk onmisbaar. Het hoort er nou eenmaal bij! Even het maagje vullen voordat je je bed in gaat. Helaas tikken al die broodjes en kapsalons wel aan, want goedkoop is ’t al lang niet altijd meer. Tijd om te investeren in een eigen kebabgrill voor thuis.

kebabgrill
Bron: Bol.com

Döner na een avondje stappen

We hebben het al effe ingeleid, maar döner na een avondje stappen is een must. Zo’n avond is simpelweg niet compleet als je hem niet afsluit in een dönertent om 3 uur ’s nachts. Toch is het wel altijd een hele onderneming, want het kost je toch weer extra tijd – die je ook in je bed had kunnen doorbrengen. Daarnaast merken we ook zeker dat de inflatie toeslaat in horecagelegenheden dus een Turkse pizza van een paar euro is al-lang verleden tijd. Het kost je dus ook nog eens een behoorlijk bedrag om zo’n vette hap te kunnen eten.

Kebabgrill voor thuis

De oplossing? Tsja, geen döner meer, toch? Nou nee, daar gaan wij natuurlijk niet mee akkoord! Gelukkig kwamen we dé oplossing tegen waar je zeker geïnteresseerd in zal zijn. En wie redt ons wederom uit de brand? Bol.com, want daar zijn ze mega goed in! Of je nou zin hebt in een kapsalon of in stapels frikandellen tegelijk in een frituurpan, ze weten altijd precies wat je nodig hebt. Je moet er effe in investeren, maar dan heb je ook wat! Je kan nu namelijk bij Bol.com een kebabgrill kopen die je gewoon thuis neer kunt zetten. Hierdoor bespaar je op lange termijn heel wat euro’s, want je hoeft alleen nog te betalen voor het vlees wanneer je dit in de winkel koopt. En geloof ons: die prijs ligt echt veel lager dan in alle dönertenten.

De kebab grill die te koop is bij Bol.com, heeft verschillende functies. Je kunt er namelijk één verticale spies op plaatsen of meerdere. Dat betekent dat je er eventueel ook nog spiesjes met vlees op zou kunnen bereiden. Is dat effe handig? De grote spies is natuurlijk bedoeld voor dönervlees, maar kan ook gebruikt worden om bijvoorbeeld gyros of een hele kip te bereiden. Hmm! Alleen maar voordelen dus. Over de prijs hoef je je geen zorgen te maken. Hij kost €60,-, maar die heb je echt zó terugverdiend. Bestellen maar!