Heb jij onlangs een mega toffe reis of vakantie gemaakt en heb je de mooiste kiekjes kunnen schieten? Dan is het tijd om ze te bundelen en te showen! Met dit template, gemaakt door influencer Isa Luna, kun je je eigen koffietafelboek maken voor een fijn prijsje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door sandrine (@lavieencreme)

Vakantie-fotoboeken

Nadat je op vakantie bent geweest, is het eigenlijk altijd meteen tijd om alle foto’s uit te zoeken en daar een mooi fotoboek van te maken. Zo heb je alle mooie herinneringen in één boek, kun je zo nu en dan weer eens bladeren door de herinneringen én kun je al je foto’s showen aan familie en vrienden. Maarre, zo’n vakantie-fotoboek laten maken bij een fotoservice is aan de prijs en je bent vaak toch afhankelijk van standaard templates. Dat moet anders kunnen, toch?

Zó maak je er zelf eentje

Influencer en TikTokker Isa Luna vond dat ook en besloot daarom zelf aan de slag te gaan. Na een reisje van drie maanden samen met haar zusje besloot ze alle foto’s te bundelen in een zelfgemaakt koffietafelboek. Dus nee, niet in de HEMA-fotoservice, maar gewoon zelf met behulp van Canva. Op TikTok deelde ze onlangs al het eindresultaat en wij waren echt meteen hotel de botel op dit idee. En het allerfijnste: het is nog voordeliger ook!

@_isaluna Replying to @Shani zeira☁️ how to make your own coffeetable book in Canva!!!! You don’t need the pro version. I make it for all of my different travelsss 🙂 Love it. My etsy name: isalunatemplates #coffeetablebook #etsy #canva #template #howto #foryou #foryoupage ♬ BEST INTEREST

Gelukkig deed ze iets met de vele positieve reacties en besloot ze haar eigen template te verkopen via Etsy. Dat betekent dat wij voor een klein bedrag van €3,57 allemaal zo’n zelfde koffietafelboek kunnen maken via Canva. Ben jij dus zelf niet zo’n held en heb je niet de creativiteit om er zelf wat van te maken? Dan ben je met deze kant-en-klare mega goedkope optie meteen geholpen. Het is een kwestie van foto’s toevoegen en het bestand naar je lokale drukker brengen. Het kostte haar in totaal ongeveer rond de €40 – en voor dat bedrag red je het dus écht niet bij zo’n fotoservice.

Koffietafelboek

Hoewel dit fotoboek natuurlijk gewoon een bundel van vakantiefoto’s is, is het daarnaast dus ook nog een koffietafelboek. Dat betekent dat ‘ie niet hoeft te verstoffen in een kast. Je kunt hem gewoon voor de sier op tafel leggen. Zowel de buiten- als binnenkant zijn namelijk aesthetic genoeg om hem lekker in het zicht te laten liggen. Oh en, ze geeft nog een hele belangrijke tip: plaats je mooiste foto’s in het midden, want die zie je dan wanneer je hem opengeslagen op de tafel laat liggen.

@_isaluna #stitch with @Isa Luna hoe ik het koffietafelboek heb gemaakt!!! #koffietafelboeken ♬ original sound – Isa Luna