Alle make-up producten van Charlotte Tilbury zijn echt fantastisch, maar helaas ook heel erg duur. Voor één product leg je al snel zo’n €40 neer, iets wat niet voor iedereen even betaalbaar is. Gelukkig zijn er merken zoals e.l.f die komen met betaalbare dupes van al onze favoriete Charlotte Tilbury make-up. Deze keer hun eigen versie van de blush, highlight en contour wand, hoe amazing is dat.

e.l.f dupe Charlotte Tilbury beauty wand
Bron: @haileybieber

e.l.f make-up

Iedereen die zich een beetje met make-up bezighoudt, zal het merk e.l.f ook wel kennen. Het merk heeft al een aantal geweldige dupes op hun naam staan. Denk bijvoorbeeld aan de Halo Glow Liquid Filter. Dat is een dupe van de Hollywood Flawless Filter van Charlotte Tilbury. Wij zijn, net zoals heel het internet, helemaal fan van de Halo Glow Liquid Filter van e.l.f dus wij hebben ook heel veel vertrouwen in hun nieuwste Charlotte Tilbury dupe.

Charlotte Tilbury contour wand

De contour wand van Charlotte Tilbury is misschien wel één van de populairste liquid bronzers op dit moment. Het is echt een prachtig product, maar ook ontzettend duur. Voor €40,- heb je maar 12ml aan product. Daarom zijn wij echt superblij met e.l.f en hun nieuwste producten. Ze komen namelijk met hun eigen Halo Glow Beauty Wand voor maar €10,- per stuk!

Blush, highlight en contour

Niet alleen van de contour wand van Charlotte Tilbury is er een dupe beschikbaar, e.l.f komt ook met hun eigen blush en highlight wand. De producten zijn alle drie €10,- per stuk en bevatten 10ml aan product. Dat is 2ml minder dan die van Charlotte Tilbury, maar wel gewoon vier keer goedkoper. De blush wand komt in vier verschillende kleuren, de highlight wand in drie verschillende kleuren en de contour wand heeft er zelfs vijf.

De tekst gaat verder onder de video

@allierosss #greenscreen i alr know its gunna be better than CT too 😂😭 @elfcosmetics @elfyeah #elf #elfcosmetics ♬ original sound – Allie | Beauty & stuff

De Halo Glow Beauty Wand is vanaf 7 april te bestellen op de website van e.l.f. Zoals sommige mensen wel weten zijn de producten van e.l.f altijd supersnel uitverkocht, dus als je deze geweldige dupe wil kopen moet je er snel bij zijn!