We kennen hem allemaal: Elias de man met de ketting (aka Elias Chainboy). De Italiaanse wurst zal waarschijnlijk zijn comeback maken in de Ex on the Beach-villa, volgens JuiceChannel vertrekt hij namelijk komende vrijdag voor de opnames.

Elias comeback Ex On The Beach
Bron: @eliasgiannoccaro

Elias Chainboy

Elias Giannoccaro (aka de man met de ketting) kennen we nog van Ex On The Beach seizoen 4. Hij kreeg daarin vooral de tongen los met zijn befaamde ‘Elias-ketting’, die hij gedurende het seizoen zo ongeveer aan alle vrouwelijke deelnemers heeft uitgedeeld. Als je de ketting draagt, betekent dat in zijn ogen dat je zijn bezit bent.

Later heeft hij nog zijn entree gemaakt in het All Stars-seizoen. De Italiaan kwam in het slot van de tweede aflevering de zee uitwandelen als ex van Yasmine Pierards, met wie hij in seizoen 4 veel optrok. Maarre, we gaan hem binnenkort heel snel weer zien.

Opnames EOTB

“De opnames van het nieuwe seizoen van Ex on the Beach gaan bijna beginnen en wij hebben een scoop”, schrijft JuiceChannel. “We kunnen namelijk melden dat er weer iemand uit het All Stars-seizoen meedoet”. De deelnemer in kwestie is dan niemand anders dan Elias. JuiceChannel heeft bronnen gesproken, en volgens hen doet Elias inderdaad dit jaar weer mee aan het programma.

Elias comeback Ex On The Beach
Bron: @juicechannel__

Nog meer bevestiging

Maar hoe kan je daarop baseren dat dit waar is? Niet, roddels blijven roddels, maar iets viel op. Een volger maakte namelijk een grote onthuling. “Ik stuurde jullie (JuiceChannel) een half jaar geleden dat een vriendin van mij een one night stand heeft gehad met Elias”, schrijft deze volger. “Ze werd een paar weken geleden ineens gebeld door de de EOTB-casting dat haar naam was opgegeven door iemand die mee doet, en vroegen of zij mee wilde doen.”

Zullen de roddels kloppen dat de man met de ketting écht mee doet aan Ex On The Beach? Wij zijn benieuwd. Mocht je toevallig op Gran Canaria zijn, hou het daar een beetje in de gaten. Het programma wordt dit seizoen namelijk weer op die plek opgenomen.

Elias comeback Ex On The Beach
Bron: @juicechannel__